2777
2789
عنوان

شیش تا تا پسر بیشتر تو کلاسمون نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دو تا ارشد دارم.اولی که سال ۹۰ بود و مجرد بودم،فقط یه پسر تو کلاسمون بود،برای مقاله و این چیزا رف ...

😂😂😂

شمارش که دارم نماینده کلاسه 

ولی خیلی بچه درس خونه روش درس خوندش هم برامون توضیح داد

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

ژنتیک

میگم تو دانشگاه پزشکی درس می خونید یا دانشگاهمون جداست از پزشکی ها؟

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

منی ک محل صگ ب این خنگولا نمیدم..خدایااا یکی از یکی بدترررر..یکیشون منگول من سرم پایین بود داشتم بند ...

😂😂😂😂

اینا هم به درد نمی خورن از نظر احترامی و پشت سرم حرف نزنن گفتم

سلام که بکن. شده یک سلام کلی. هروقت ازت سوال پرسیدن جواب بده. سوال درسی، چیزی داشتی مودبانه و سنگین ...

باش ممنونم

من اته سلام نمیکردم فقط به دوستای صمیمی 

ولی بخت چهارتامونم باز شد🤣

😂😂😂😂

بیام رشته شما تو رشته ما کمبود پسره خبری نیس🤣

😂😂😂😂اینا هم به درد نمی خورن از نظر احترامی و پشت سرم حرف نزنن گفتم

نبابا کی ب کیه اصن بهشون نگام نکن😂

آقایون عقل کل لطفا درخواست ندید تو زمینه اصکلی ثابت شده ایین دیگ بیشتر ازین اوردوز میکنم بسه!😑🔪

😂😂😂😂بیام رشته شما تو رشته ما کمبود پسره خبری نیس🤣

🤣مال ما ۸۰درصدشون خوب بودن انصافا چهار پنج تا نخاله بینشون بود ک اونا رو کسی محل نمیداد

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
جداست

دوست صمیمیم می خواسته به فامیلشون دروغ بگه بعد ما یه دانشگاه داریم پزشکی دندکنا اون سمتی میرن یکی شیمی کاربردی رشته های غیر پزشکی این به دروغ گفته پزشکی می خونم بخاطر ابن سوتی قشنگش پرسیدم🤣🤣

🤣مال ما ۸۰درصدشون خوب بودن انصافا چهار پنج تا نخاله بینشون بود ک اونا رو کسی محل نمیداد

گفتی رشته چی بودی؟

🤣🤣

😂😂😂شمارش که دارم نماینده کلاسه ولی خیلی بچه درس خونه روش درس خوندش هم برامون توضیح داد

آخی یادش بخیر دوره لیسانسم ،سال ۸۳،شماره گرفتن و شماره دادن و ... نداشتیم فقط بین دوست دختر دوست پسرها بود😅گروه و ... تو واتس و تلگرام نداشتیم.مایعنی کل اتاقمون فقط شماره یه پسره رو داشتیم،اونم برا این بود که از یه دختره تحقیقات کنیم ببینیم مجرده و ... عاشق شده بود طفلی🤣 هرکی تو اتاقمون جزوه میخواست من بهش زنگ میزدم میاورد برامون😅

حالا که درس خونه سلام کن حالشم بپرس جزوه هاشم بگیر🤣