2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست
الهی خدا حفظش کنه  استاتر و مامان های عزیز خدا دخمل .پسرهاتونو حفظ کنه براتون  میشه یک ...

تو نت بزن میاد

خودم غیر ضروریاش رو حذف کن

منم کالسکه کریر اینا نخریدم

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

خداروشکر اینقدر راحت زایمان کردی وگرنه معلوم نبوده با این پرستارهای خونسردی ک تو تعریف کردی چی میشده

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سز اختباری فقط بیمارستان خصوصی با زیر میزی به دکترا  بالای ۱۰ میشه ... تازه اگه یه دلیل خوبی ...

اگه دومی باشه و اختیاری نباشه بری خصوصی هزینش چقده الان؟

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
😆نه ندیدن پشتم به دیواربودروپهلو چپ درازکشیده بودم،اونام خودشون دردداشتن جیغ میزدن تو حال خودشون نب ...

خخ 

دختر یا پسر

عکسش بزار 

انشالا ک سالم سلامت باشین

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم این خط جدید rasta_bano کاربری اولم بود که با ایمیل بود نمیدونم چرا بالا نمیاد به نی نی یارم گفتم توجه نکرد ...... دختر خردادم 🥰😍 متاهل و متعهد به عشقم همسرم و عاشق بچم بخصوص پسر دعا کنین بچه دار شم سالم و خوشگل .... تیکرم برای حل مشکلام هست یک صلوات مهمونم کن
شما هودت دوس داری جزییات زایمانتو تخت کناریت بره تو یا سایت تعریف کنه بقیه بخندن یا چندششون شه؟ من ب ...

واسم مهم نیست چون والا کسی نمیدونه تخت کناری من بودم اسم و فامیل طرفو که نگفت حالا به هرحال بیخیال  بهتره بحثو ادامه ندیم  تو تاپیک شبت خوش😘

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
بخدا برا بچ سوم گفتن وام صدو پنحا تومنی میدن هییییچ ندادن الا برا بچ چهارم باز دارن فتوا میدن

من بچه پنجممه بینم قراره چ کنن برام😄😄😄

...و خدایی هست،بالاتر از حد تصوُّر...
از یه طرف خوش به حالت که یهویی به دنیا اوند خیلی درد نکشیدی ولی از طرف دیگه فوبیام همینه، تو خونه یا ...

آر۶ واقعا!!

سزایمانم پنج ماه پیش سه تا بیمارستان عوض کردم حساب کن کیسه آبم پاره شده آب داره شرشر میره دردام شروع شده سه تا بیمارستان هم عوض کردم فقط شانس آوردم ساعت ۱۲ شب بود ومنع رفت وآمد وگرنه توی ترافیک خیابونهای تهران توی ماشین زایمان میکردم

تو دکترت کیه؟

اون دکتر که گفتم مرجان فخری بود راحت سزارین قبول میکنه سر دومی دیگه دومین سزارین بودم رفتم ابوترابی ابوترابی سخت میگیره 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
اي واي نه  بعد از زايمان ميگي ايكاش فرش خونمو ميفروختم نميرفتم طبيعي البته من زايمان نداشتم ا ...

😐😐😐😐 این الآن منی هستم که طبیعی بودم وهمچین حرفیو نزدم .

اینقدر بعدش راااحت بودم که نفس راحت میکشیدم خودم با پای خودم رفتم‌تو پخش هرچی پرستاره گفت بشین رو ویلچر ببرمت گفتم نمیخوام مگه پاهام چشه 

بردم تو حموم گفت اگه میخوای دوش بگیر گفتم‌نه گفت پس آبگیر خودتو بشور منم کامل خودمو شستم خشک‌کردم لباس پوشیدم اومدم روتخت نشیتم یه دل سیر خرما و دلستر و جوجه خوردم بچمو شیر دادم ...

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   
من تو اتاق درد بودم آمپول فشارزدن،هنوزدردام شدیدنشده بودن،ناهارآوردن واسم گشنم بودشدید،کسی هم گیرندا ...

من تو روز زایمان هیچی نزاشتن بخورم حتی اب امپول فشار زدن بهم میگفتن اگه ۷,۸ سانت رد کردی برات غذا میاریم ممکنه کارت ب سزارین بکش وگرنه

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم
من بچه پنجممه بینم قراره چ کنن برام😄😄😄

جاااااعن 😂😂😂 چن سالته

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم این خط جدید rasta_bano کاربری اولم بود که با ایمیل بود نمیدونم چرا بالا نمیاد به نی نی یارم گفتم توجه نکرد ...... دختر خردادم 🥰😍 متاهل و متعهد به عشقم همسرم و عاشق بچم بخصوص پسر دعا کنین بچه دار شم سالم و خوشگل .... تیکرم برای حل مشکلام هست یک صلوات مهمونم کن

من سه بار سزارین شدم 

قبلش درد نداری ولی بعدش تازه شروع درد هاست 

اولی ک حالش خوب نبود درد تحمل کردم رفتم پیشش بعد یازده ساعت هیچ مسکنی استفاده نکردم کلی درد کشیدم قبل اینکه هم‌برم پیشش باز درد داشتم من نمیدونستم فکر میکردم مسکن بهم نمیزنن بعد رفتنمم استفاده نمیکردم میگفتم حتما ضرر داره 

سر دومی و سومی پمپ درد هم استفاده کردم ولی اروم نمیشد دردام 

البته بدنها متفاوت اگر مثل من نسبت ب مسکن بدنتون مقاوم‌باش خیلی اذیت میشید 

این نمیدونستم سر زایمانهای بعدم فهمیدم 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
عزیزم دکتر شما کیه؟

نسیم ابراهیمی،البته من به دلایلی نمیتونم سزارین کنم حتی اگه اون اجازه بده

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹