2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست

خانوما شما همتون تو اتاق زایمان جیغ و داد میکردید اخه اینجوری که بدتره جوری نیست که بشه تحمل کرد و جیغ نزد 

🌈🌈🌈🌈🌈برای رسیدن به حاجتم یک یارقیه بگو 🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈
نه اون لحظه نبود،چون قبلش زیادجیغ ودادمیکردم فک میکردن بازدارم اذیت میکنم😕

خدارو شکر انشاالله همیشه خودتون  وفرزندانتون سالم وشاد باشید

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم قزوینم ولی ازش بپرسی ۹۰ درصد بدون زیرمیزی داده،اسم دکترشو نمیدونی؟

فکر کنم بیمارستان های دولتی اختیاری نیست تا جایی که راه داره طبیعی باید باشه

دکتر اعتماد 

من ریشه دارم وتو بدترین شرایط هم جوونه میزنم :) 💚
همون طبیعی بزام بهتره پس🤪

اگ دولتی بری پنج تومنش بیمه مبد

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم این خط جدید rasta_bano کاربری اولم بود که با ایمیل بود نمیدونم چرا بالا نمیاد به نی نی یارم گفتم توجه نکرد ...... دختر خردادم 🥰😍 متاهل و متعهد به عشقم همسرم و عاشق بچم بخصوص پسر دعا کنین بچه دار شم سالم و خوشگل .... تیکرم برای حل مشکلام هست یک صلوات مهمونم کن
همون طبیعی بزام بهتره پس🤪

اي واي نه 

بعد از زايمان ميگي ايكاش فرش خونمو ميفروختم نميرفتم طبيعي

البته من زايمان نداشتم اما اينو از خيلي ها شنيدم

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

خانوما تامین اجتمایی بعضی بیمارستانه رایگانه زایمان

تو بیرجند یکی هس

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم این خط جدید rasta_bano کاربری اولم بود که با ایمیل بود نمیدونم چرا بالا نمیاد به نی نی یارم گفتم توجه نکرد ...... دختر خردادم 🥰😍 متاهل و متعهد به عشقم همسرم و عاشق بچم بخصوص پسر دعا کنین بچه دار شم سالم و خوشگل .... تیکرم برای حل مشکلام هست یک صلوات مهمونم کن
من قزوینم دختر خالم اختیاری سز شد

منم قزوینم رفتم نامه گرفتم دیسک کمر دارم باید سرارین بشم که دکتر گفت واسه خصوصی اصلا لازم نبود نامه بگیری بخوای سزارینت میکنیم 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
من قزوینم دختر خالم اختیاری سز شد

سز اختباری فقط بیمارستان خصوصی با زیر میزی به دکترا 

بالای ۱۰ میشه ...

تازه اگه یه دلیل خوبی برات بنویسه تو پرونده که بیمه یه چیزی بده .

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   
اگ شلوغ باشه آره. اما من شانس داشتم کسی پیشم نبود خلوت بود. قرار بود بازرس بیاد ببینه کار کار آموزا ...

خوشبحالت 😘

🌈🌈🌈🌈🌈برای رسیدن به حاجتم یک یارقیه بگو 🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈
اي واي نه  بعد از زايمان ميگي ايكاش فرش خونمو ميفروختم نميرفتم طبيعي البته من زايمان نداشتم ا ...

هر کی یه چیز میگه، من طبیعی زیاد دیدم راضی بودن و میگفتن یه روزه سر پا شدیم، ولی سزارین ماه ها در عذابی که زخمت خوب شه حالا اگه بعدا کمر درد نگیری

منم قزوینم رفتم نامه گرفتم دیسک کمر دارم باید سرارین بشم که دکتر گفت واسه خصوصی اصلا لازم نبود نامه ...

اره گفتم بالاتر بیمارستان های خصوصی اختیاریه

دکترت کیه عزیزم

من ریشه دارم وتو بدترین شرایط هم جوونه میزنم :) 💚