2777
2789
عنوان

از شوهر عوضیم حالم به هم میخوره

1 بازدید | 15 پست

از صبح درگیر خونه تمیز کردن بودم  قالی هامو دادم قالیشویی شستن آوردن الان از بیرون اومد بهش گفتم مبلا رو بده کنار سرامیک رو تمیز کنم قالی ها رو پهن کنیم گفت خستم جامو بزار میخوام بخوابم از سرویس اومد دید جاشو نذاشتم هنوز قاطی کرد سرم داد وهوار کرد که مگه نگفتم خستم لامصب جامو بزار بخوابم ازش متنفرم شما جای من بودین شوهرتون سرتون داد وهوار میکرد وتوهین میکرد چیکار میکردین فرداهم باید بریم خونه اقوام شهر دیگه اصلا دلم نمیخواد باهاش برم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگ کسی داد بزنه داد میزنم توهین کنه توهین میکنم حالا هرکس میخاد باشه

نفهمیدی نفسم به نفست بنده💔آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره😔که من تو رو یادم بره🥀🥺همیشه به یادتم عروسک اسمونیم😭یاد همه خاطره هامون بخیر😔کاش اخرین روز باهم بودنمون تموم نمیشد😭کاش مرگ بینمون جدایی نمینداخت (خواهر قشنگم)من آدم این دلتنگیا نیستم بخدا😭من کم اوردم هیچکس اینو نمیدونه😔من روزیکه که تو رو دفن میکردن وجیغ میزدم وصدات میزدم همونجا که التماس میکردم بزارن ببینمت همونجا که گذاشتنت تو قبر همونجا مُردم😭😭😭یادت تو قلبم گرامی دورت بگردم😭😔💔راستی میدونستی الانم بعضی وقتا که اسمت وسط میاد مث اون موقع هادوقلو خطابمون میکنن🙂😭روحت شاد عشقم....💔🖤🥀

خوب خسته بوده خوابش میومده وقتگیراوردی هرکی باشه داد میزنه اه بابا توروخدا از بچگی کمی دیگه دوربشید ...

فردا صبح زود باید بریم خونه اقوام  یع شهردیگه ست برگشتنی هم کلی مهمون میریزه سرم اصلا بخاطررهمین قالی هارو دادم شستن...

فردا صبح زود باید بریم خونه اقوام یع شهردیگه ست برگشتنی هم کلی مهمون میریزه سرم اصلا بخاطررهمین قال ...

باشه حالا اعصابتو خورد نکن اصلاخودتو مقید نکن اگر فرشهارو ننداخت هم ناراحتی دزست نکن مهمون اومد به کمک اونا بنداز مگه چی میشه 

بعدهم یعنی چی میری خونه اقوام بعدمهمون میریزه سرت

فردا صبح زود باید بریم خونه اقوام یع شهردیگه ست برگشتنی هم کلی مهمون میریزه سرم اصلا بخاطررهمین قال ...

بزار بخابه خودتم استراحت کن صبح زود پاشو بکو تا فرشا رو پهن نکردم نمیام یکم دیرتر حرکت کنید کارات انجام بده

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

خب حالا صبح یکم دیرتر برید که فرشاتو پهن کنین و بعد برید

اونم خسته بوده یه چیزی گفته به دل نگیر

منم امشب شوهرم هی میومد عصبی بشه هیچیش نمیگفتم فهمیدم گشنشه و خابش میادو خستس  فقط یه چند بار باخنده گفتم چرا عصبی خب حالا اروم باش

بزار بخابه خودتم استراحت کن صبح زود پاشو بکو تا فرشا رو پهن نکردم نمیام یکم دیرتر حرکت کنید کارات ان ...

اصلا وقتی سرم داد میزنه یا توهین میکنه ازش متنفر میشم ۵ساله ازدواج کردیم ولی هنوز این رفتاراش برام عادی نشده قبلا دست بزنم داشت ولی الان روبروش واینمیستم ولی از درون میشکنم حالم بد میشه دلم میخواد حذفش کنم از زندگیم مردیکه آشغالو ولی حیف ازش بچه دارم وخودم از لحاظ مالی مستقل نیستم

اصلا وقتی سرم داد میزنه یا توهین میکنه ازش متنفر میشم ۵ساله ازدواج کردیم ولی هنوز این رفتاراش برام ع ...

عزیزم اغلب زندگیای متاهلی همینه 

هر کدوم بنوعی درگیریم

دیگه قلقش دستته بعد از پنج سال. 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺