2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست
روز بستری شدن که نباید غذا بخوری.تازه به شما امپول فشارم زدن تعجب مبکنم تو اتاق زیمان براتون ناهار آ ...

فشار و که میزنن. غذا هم که میارن. مگه میشه نیارن

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما تروخدا ی صلوات بفرسین برام پسر دار بشم بچ اولمو

کنکورم فرهنگیان قبول شم و با عشقم خشبخت باشم

خدا خیرتون بد احرتون با امام حسین

منم میفرسم براتون

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم این خط جدید rasta_bano کاربری اولم بود که با ایمیل بود نمیدونم چرا بالا نمیاد به نی نی یارم گفتم توجه نکرد ...... دختر خردادم 🥰😍 متاهل و متعهد به عشقم همسرم و عاشق بچم بخصوص پسر دعا کنین بچه دار شم سالم و خوشگل .... تیکرم برای حل مشکلام هست یک صلوات مهمونم کن
اوف تو کدوم بیمارستان رفتی اقد خوبه بگو برم😂

بیمارستان شهرمونه .🤗 خدایی بخش زایمانش جزو بهتریناست تو استانمون 

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   
۳۲

ایولللللل پنج تااااااا دمت گرم من عاشق بچم

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم این خط جدید rasta_bano کاربری اولم بود که با ایمیل بود نمیدونم چرا بالا نمیاد به نی نی یارم گفتم توجه نکرد ...... دختر خردادم 🥰😍 متاهل و متعهد به عشقم همسرم و عاشق بچم بخصوص پسر دعا کنین بچه دار شم سالم و خوشگل .... تیکرم برای حل مشکلام هست یک صلوات مهمونم کن
باید قبلش جوری برنامه ریزی بشه که روده خالی شه

😂😂من تو خونه سر پا در حال انار خوردن بودن که کیسه آبم پاره شد

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
بیمارستان شهرمونه .🤗 خدایی بخش زایمانش جزو بهتریناست تو استانمون 

چ سهری خو عشقم اسمش بگو

غیبت کردم یکم🤪خدایا منو ببخش،بقول مامانم پشت هرکس غیبت میکنی اونم پشت تو غیبت میکنه پس نگران نباش، ...

وویییی دلم😂😂😂

اون دکتر که گفتم مرجان فخری بود راحت سزارین قبول میکنه سر دومی دیگه دومین سزارین بودم رفتم ابوترابی ...

اهان انوری اذرم میگن قبول نمیکنه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
 فشار و که میزنن. غذا هم که میارن. مگه میشه نیارن

امکان نداره بعد از امپول یا ۶ ساعت قبل از امپول بیمار غذا بخوره.چون با زدن آمپول احتمال اینکه کار بیمار به عمل بکشه زیاده و در حین عمل معده باید کاملا خالی باشه گلم

برای همتون ارزوی خوشبختی میکنم  

من تو زایمان خدایی خیلی شانس اوردم بچه اول ۴۵ دقیقه دومی نیم ساعت درد کشیدم ماما و بیمارستان واسع هردو عالی بود با اینکه دولتی بود واسه بخیه هم گفت اگه دیگه بچه نمیخوای ترمیمی بزنم 

اگه دومی باشه و اختیاری نباشه بری خصوصی هزینش چقده الان؟

اونو نمیدونم‌والا .. حتمی که کمتره 

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی