2777
2789
یه کتاب لازم دارم تو شهرمون گیر نمیاد میگن اسمش اینه دانش مسائل روز رشته مدیریت اجرایی مولفان هادی مسیح خواه شهریار محسنین انتشارات فرهنگ ابی رنگ عکس پازل داره رو جلدش قبلش هم پول رو میریزم به حسابتون و اینکه اگه کسی هم قبلا پاس کرده ازش میخرم
نینی جون اگه نتونستی گیر بیاری به من ایمیل بزن
فقط من چون سرم خیلی شلوغه یه کوچولو بد قولم ممکنه 2-3 روز اینور اونور بشه
ولی نهایتا تا دوشنبه می تونم بذارم تو برنامم
می‌خواهم بگویم هر زنی، در هر وضعیتی، استحقاقش را دارد که کسی را داشته باشد که وقتی نگاهش می‌کند، چشم‌هایش برق بزند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نی جون منم مثل شما شهرستانم . البته من پیام نور هستم . نمیدونم اینجایی که شمارشو میذارم جز پیام نور هم داره یا نه ولی بازم ضرر نداره . اینا برای تهران رایگان پست میکنن ولی برای شهرستان پول پست رو میگیرن .

برای تهران :

02166404727

برای شهرستان :

02166475324
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
نی نی جون
تو میلی که به من زدی ننوشتی چه کتابی می خوای
نویسندش و انتشاراتش ؟
آدرس خودت؟

می‌خواهم بگویم هر زنی، در هر وضعیتی، استحقاقش را دارد که کسی را داشته باشد که وقتی نگاهش می‌کند، چشم‌هایش برق بزند.
نی نی جون خواهش . ولی مگه می شه ؟ من خودم و همه همکلاسیام از همین جا کتاب گرفتیم . همیشه هم جواب میدن . تو تایم اداری تماس بگیر حتما موفق می شی
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
نی نی جون
نگار گفت بهت بگم از اون روز هنوز نرفته دانشگاه
هر وقت بره می گیره
یه مقدار درگیر کارهای عیده
گفت عذرخواهی کنم واسه تاخیر
معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
2810