2777
2789
عنوان

کسی می شناسید فرزند نامشروع باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 57734 بازدید | 136 پست

بله وجود داره زیاد هم هست عمه من بعد طلاق و فوت پدر بزرگ مادربزرگم تنها با پسرش زندگی‌میکرد بعد که بایه پسر ۲۷ ساله دوست بود که ناخاسته باردار میشه پسره هم میپیچه اصلا انگار وجود نداشته ... عمم اقدام به انداختن میکنه ولی دیگه دیر بوده فکنم نطفه جنین بزرگ شده بوده و اینکه چرا نتونسته بندازرو راسش نفهمیدم والا الان یه دختر اروم وعالیه که هممون عاشقشیمو خیلی با ادبه هرکاریم ازدسمون برمیاد مثل خانواده خودمونه براش انجام میدیم ۹ سالشه 🙂🙂🙂🙂

بله وجود داره زیاد هم هست عمه من بعد طلاق و فوت پدر بزرگ مادربزرگم تنها با پسرش زندگی‌میکرد بعد که ب ...

سلام

چه جالب تاپیک دو سال پیشم

حتما سرچ‌کردید این اومده

تشکر از پاسخ

خدا حفظ کنه شما و نازنین رو برای هم و خدا خیرتون بده

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا کجا گفته دقیقا قلب‌ها یکی باشن محرمن؟ کدوم حدیث؟کدوم آیه ؟ خوااااااهشا سنت پیامبر رو دیگه زیر ...

ما اصن صیغه ی عقد نداریم اگه داریم بیار کو کجاست کجای قرانه

چرا اطلاعات ندارید مردمو گمراه میکنید 

ادما شاهد میگیرن به زبان عربی میگن میخوامت اونم منگه قبول هرچند زنه باید بگه مرده قبول کنه

طلاقم بگیرن شاهد میگیرن مرده به زنه به عربی میگه طلاقت دادم تموم

زبونش عربیه از کره مریخ که نیست

هیچ جاییم ثبت نشده صیغه بخونید فقط گفته شاهد باشه پس فردا بچه معلوم شه از کیه

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربریم از سال ۹۷هست این ماه تیکر بارداری میزنم حتمااااااااا🙏 دیدید بالاخره بعد شش سال حامله شدم با دعای خانومای باردار سایت؟ خدا بغلمو با دستاش پر کرد 😭😭😭خدایا شکرت 
به نظرم چون خودش می دونه مادرش چه هرزه ای بوده چون مادرش قبلا شوهر و بچه داشته و عاشق یه مرد متاهل ...

چطوری زن دوم  آن مردهه شده ، یعنی کدام محضر عقدشون کردن ؟ از نظر شرعی زن و مردی که رابطه جنسی داشته باشند تا ابد نمیتونن باهمدیگر ازدواج کنند.

آره من دیدم یه چموشی شده بود که پدر همه رو دراورده البته من قبلا نمی دونستم و سر یه داستانی فهمیدم ...

حق داشته مامانش می تونس با یه سیگار اون دختر یا پسر بکشه بدنیانیاره پسش انداخته بچه هه رو با همدست لاتش فرار کردن رفته از نظر من وقتی قراره رابطه بزنی اگه س.ک.س نا خواسته شده با یه سیگار اون حرومزاده رو بکشید تا امکانات برای بچه های مشروع باشه قانونی و شرعی ازدیاد اینا باعث حق خوری میشه 

عزیزم شما نماینده دین و فرستاده خدا نیستین که با اون بخواین مردمو چوب بزنین. کلام خدا و ..... این الفاظ و سجاده اب کشیدنها مردمو به خاک سیاه نشونده. عزیزان من چیزی ب نام فرزند نامشروع فقط در کشورهای جهان سومی مسلمون و عقب مونده وجود داره که هنوز بجای درمان پای دیگ شله زرد و صلوات دنبال چاره هستن. شمایی ک معتقد هستی اعتقادتو برای خودت نگهدار اجازه نده ب خودت لفظ مشروع و نامشروع رو بیاری و اگه میاری این اجازه رو بده که در یه مسند و قانون و عرف دیکه از این انگها به شما و بچه ات بزنن. من در خانواده خودم بزرگ شدم خدارو شکر میکنم که این رو تجربه نکردم ولی توو مغزمم نمیره یه تکه نوشته بتونه بچه ای رو حلالزاده و حرامزاده کنه. یک لحظه فکر نکردی اگر خودت اینجوری بدنیا اومده بودی ایا دلت نمیشکست....همه هم مدعی کلام خدا و تفسیر قران..... دو نفری ک با رضایت با هم میخوابن و بچه دار میشن با یه تکه کاغذ و یه جمله محرم و حلال نمیشن که بچشون بخواد اینجوری حرام بشه.... شمام جای تفسیر شلوار خودتو سفت بچسب بشین سر دیگ شله زردت

عزیزم شما نماینده دین و فرستاده خدا نیستین که با اون بخواین مردمو چوب بزنین. کلام خدا و ..... این ال ...

خیلی اتفاقی این تاپیک دیدم ولی لازمه پاسخ صحبت‌های شما گفته بشه 

کسی ک آفریده خداست و بنده اون هست تو زندگی اثری از وجود خدا داره پس طبق احکامی ک خود خدا با دین ن فقط دین اسلام بلکه همه ادیان الهی یهودیت مسیحیت واسلام فرستاده باید زندگی کنه اگ شما میخواین ب زبان ادعا کنین خدارو قبول دارین ولی عملتون عاری از رنگ خدا باشه لطفا بقیه رو گمراه نکنین 

صیغه عقد نشونه بندگی خداست تو روابط زن و مرد

بسم اللهی ک موقع ذبح حیوان گفته میشه نشونه بندگی خداست تو خوراک و غذا 

و موارد دیگ 

قبل از اسلام هم بقیه ادیان الهی ی خطبه و روش خاصی واس عقد و بقیه مسائل داشتند 

شما خودت مردم ب جهان اولی جهان سومی تقسیم بندی کردی بعد گله از کلمه مشروع و نامشروع میکنی 

اون یاد خدا و رنگ خدا نبودن تو روابط جنسی تو روح اون بچه ای ک حاصل میشه تاثیر داره هرچند ک گناهی ب گردن اون بچه نیست چون بی گناهه 

اما پدر و مادرش ظالمن ک باعث این اتفاق واسش شدن

جملات و باورهای شما ۲۰۰ساله ک تو اروپا رنسانس و روند ضدخدایی تو غرب گفته شده تازه شما یاد گرفتین و تکرارش میکنین و هزاران سال قبل هم توسط دشمنان پیامبران گفته می‌شده حرف جدیدی نزدین فقط القائات شیطان رو گفتین 

لطفا اگ میخواین خودتون ب بیراهه بیفتین بقیه افراد رو گمراه نکنین دوست گرامی .موفق باشید

نه ولی پیشنهادم اینه اگه تو همچین هچلی گیر افتادی عین رسوب مسخره بازی درنیارم وای یه رمان پوچ بی محتوا  حال آدم بهم می خورد می خوندش بابا زنک وقتی میگه نخ بگو چشم بنداز گند و کثافت قال قضیه رو بکن مثل این میمونه بگی ازدواج سفید آدم تا رو بهم ربط میده والله نه راستش این روزها به نظرم عاقد و حلقه آدم ها رو بهم وصل میکنه مثل این میمونه بگی زنیکه که مدرک تحصیلی  نداره عملا چیه خب دیپلمه ای دیگه یه دیپلمه دهاتی که دختر فلانی معشوقه یه نفر و زنی هم که خرجش نمیدن منظورم شوهره یا رلش مستقل دیگه پس انگ جوراب قارچ حق نداری بزنی آشغال خرجش میدی کارت در اومده مثل این میمونه بگی دختریکه به خودش نمی رسه چه جوره لابد اومده درس بخونه برخلاف آرایشی لباس تنگ اومده شوهر کنه هرچند بعضی ها سیندرلایی میشن مبارکت باشه ولی دیگه حق متلک انداختن نداری ابله پوچ هرزه مافیایی دهاتی چه پررو شده عقده ای هرچند گویا بعضی از عشق شوهر ها غیر شوهر خودشون ده تای دیگه رو هم می خوان و اعصاب خودش نداره اومده سرکار ،شوهر نمیتونه جواب زن پخمه اش بده سرما لاشی خالی میکنه مثل این میمونه بگی کسی که زیاد تحقیر میکنه  باکس خالی میذاره دقیقا حسش چیه هیچی گلم دوست نداره شیفت  دیلیت بای تموم هوو دار شدی پیرزن پیر مرد های هاف هاروی وراج خرفت حرف گوش نده این ها خودشون تا هم میبینن سر هم می خورن بعد به مل جوون ها گیر میدن مثل  نگه داشتن بی سواد نامرتبط در کارخونه که موافقم باید درست شه  حقوقم باید ببرن بالا

اره  زیاد دیدم بین بعضی از فامیلامون خارجن. 

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

خیلی اتفاقی این تاپیک دیدم ولی لازمه پاسخ صحبت‌های شما گفته بشه کسی ک آفریده خداست و بنده اون هست تو ...

وا چرا شما یه بار به عقل خودتون مراجعه نمیکنید فقط اون چیزایی که باهاش مغزتون رو شستشو دادن طوطی وار تکرار می‌کنید یه کم انسانی بهش نگاه کنید هیچ‌هیچ ربطی به اون بچه ندارن که روحش حروم باشه خودش نجس باشه نمی‌دونم با این اعتقاداتون قرارع چه بر سر ایران و ایرانی بیارید