2777
2789
عنوان

کسی می شناسید فرزند نامشروع باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 57729 بازدید | 136 پست
مامانه رد داده بوده از لحاظ روحی خیلی داغون بوده ب حدی ک تو بیمارستان پیش دخترش بوده به عنوان همراهی ...

😑😑😑😑😑😑💔

دست هایم به  آرزو هایم نرسید!  آنها بسیار دورند.... اما درخت سبز صبرم می گوید .... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...  امام علی علیه السلام 💚 می فرمایند : ریشه قوی شدن دل ، توکل بر خداست ، خداوند، همیشه بهترین هایش را به کسانی ميدهد که در انتخابهایشان به او اعتماد و توکل میکنند 💖
این ادم زندگی من رو نابود کرد خدا واقعا نابودش کنه

ببخشید فضولی میکنم 

شما با اون دختر نامزد بودین؟یا پسر اول اون خانوم میشین؟

اگر دوس ندارین جوابم ندین ببخشید محض کنجکاوی پرسیدم چون گفتین تو زندگی شما تاثیر گذاشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه غیرمسلمونا ....

چ حرفا!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

اره میشناسم

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
آره من دیدم یه چموشی شده بود که پدر همه رو دراورده البته من قبلا نمی دونستم و سر یه داستانی فهمیدم ...

همه ی بچه ها شیطونن چه ربطی داره؟

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.

نه

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       

چرا کسی که خودش دخالتی تو دنیا اومدنش چه شرعی چه غیر شرعی نداشته باید شخصیتش با بقیه آدما فرق کنه؟

مگه دست خودش بوده؟😐💔

چشمان تو دمپایی خیس بود                                              و دل من پای جوراب پوشیده بی دفاع...!
بچه خودش معصوم وپاکه، هرچنداز راه حرام و زنا باشه، 

این حرف درسته چون خودش اختیاری نداشته و این گناه ارتباطی به اون بچه نداره 

اما متاسفانه تاثیر گذاره 

البته که این یه اصل از پیش تعیین شده نیست 

که بشه برای همه تعمیم داد 

همین جا یکی از کاربرا گفت اتفاقا بچه خیلی آدم درست و شریفی شده به هر حال ادمی عقل و شعور داره 

اما این طور افراد نسبت به بقیه خطر بیش تری تهدید شون میکنه 

مثل اینکه شما کسی که واکسن زده رو باکسی که نزده مقایسه کن خوب منطق میگه اونکه واکسن نزده بیش تر در معرض خطره 

اما همون واکسن نزده هم با مراقب میتونه خودش و ایمن نگه داره و چه بسا اونکه واکسنشم زده بیمار بشه 

دست هایم به  آرزو هایم نرسید!  آنها بسیار دورند.... اما درخت سبز صبرم می گوید .... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...  امام علی علیه السلام 💚 می فرمایند : ریشه قوی شدن دل ، توکل بر خداست ، خداوند، همیشه بهترین هایش را به کسانی ميدهد که در انتخابهایشان به او اعتماد و توکل میکنند 💖
عزیزم‌صیغه ی عقد فقط ۱۴۰۰ ساله اومده قبلا چیزی نبود که بعد خدا گفته قلبها یکی باشه بهم. محرمن این خط ...

خدا کجا گفته دقیقا قلب‌ها یکی باشن محرمن؟

کدوم حدیث؟کدوم آیه ؟

خوااااااهشا سنت پیامبر رو دیگه زیر سوال نبرید 

خدا کجا گفته دقیقا قلب‌ها یکی باشن محرمن؟ کدوم حدیث؟کدوم آیه ؟ خوااااااهشا سنت پیامبر رو دیگه زیر ...

شما در همین نی نی سایت بمون و مطالعه نکن 🙂سنت پیامبرم نبردم زیرسوال درست بخون بعد تهمت بزن چون نمیگذرم ازت🙂

بگذار وبُگذَر روزهایی که روز ما نیست روزگاری روز ما میرسد