2777
2789
عنوان

کسی می شناسید فرزند نامشروع باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 57734 بازدید | 136 پست
عزیزم کلام خداونده ناراحتی نداره گلم. کسی که از راه زنا و حرام بدنیا بیاد حرام زاده و زنا زاده یا ط ...

خدا گفته اما این بنده های خدا به ولدزنا شماسنامه میدم اما اسم پدر توش نوشته نیست . 

این بچه نمیتونه شاهد باشه تو دادگاه حتی اگه شاهد یه قتل یا زنا باشه نمیتونه شهادت بده . نمیتونه رای بده .

به اینا چی میگن . اون بچه چه گناهی داره فقط قربانی عشق حال دوتا ادم دیگه شد . 

به اسن قران دین زدن همه چیزو خراب کردن . 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
انشاالله خودش و باباش به بدترین شکل ممکن خوار بشن و روی خوش نبینن

در زبان محاوره ای گاهی برای "ان شاء الله" الفاظ دیگری بکار برده می شود که می تواند معنی کلمات را تغییر دهد و کاملاً بر ضد مفهوم اصلی باشد.

ایشاالله: یعنی خدا را به خاک سپردیم. (نعوذبالله) (استغفرالله) .

انشاالله: یعنی ما خدا را ایجاد کردیم.(نعوذبالله) (استغفرالله) .

ان شاءالله: یعنی اگر خداوند مقدر فرمود.(به خواست خدا) .

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در زبان محاوره ای گاهی برای "ان شاء الله" الفاظ دیگری بکار برده می شود که می تواند معنی کلمات را تغی ...

واااااااااای خاااااک برسم نمیدونستم مطمئنی؟؟؟؟؟؟

چندتا دوست بسیجی داشتم اوایل میگفتم ایشالله گفتن دیگه نگو درستش ان شاء لله اس اما نگفتن چطور نوشتنش

😕😕😕 انشاالله که راه درست و پیدا کنه 

در زبان محاوره ای گاهی برای "ان شاء الله" الفاظ دیگری بکار برده می شود که می تواند معنی کلمات را تغییر دهد و کاملاً بر ضد مفهوم اصلی باشد.

ایشاالله: یعنی خدا را به خاک سپردیم. (نعوذبالله) (استغفرالله) .

انشاالله: یعنی ما خدا را ایجاد کردیم.(نعوذبالله) (استغفرالله) .

ان شاءالله: یعنی اگر خداوند مقدر فرمود.(به خواست خدا) .

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    
واااااااااای خاااااک برسم نمیدونستم مطمئنی؟؟؟؟؟؟ چندتا دوست بسیجی داشتم اوایل میگفتم ایشالله گفتن د ...

بله مطمئنم

دلت نشکنه خدا عادل و کسی بی اختیار گناه کنه مجازات نمیشه البته همه عقل دارند

بحث حساب پس دادن به مردم واینگونه دیدگاه داشتن راجبشونو میگم، وگرنه چه گناهی!!!! 

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
مادرشون مشکل روانی داشته  پسره ۲۳سالش بوده نیاز داشته زده ب سرش چندبار ب خواهرش دست زده  ...

الله اکبر 😑😑😑😑

اون دیگه چه مادری بوده 

ای خدااااا 

بشریت قشنگ داره به فنا میره 

نیاز داشته که داشته 

پس غیرت و مردونگیش کجا رفته 

😑😑😑😑😑

دست هایم به  آرزو هایم نرسید!  آنها بسیار دورند.... اما درخت سبز صبرم می گوید .... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...  امام علی علیه السلام 💚 می فرمایند : ریشه قوی شدن دل ، توکل بر خداست ، خداوند، همیشه بهترین هایش را به کسانی ميدهد که در انتخابهایشان به او اعتماد و توکل میکنند 💖

عزیزم‌صیغه ی عقد فقط ۱۴۰۰ ساله اومده قبلا چیزی نبود که بعد خدا گفته قلبها یکی باشه بهم. محرمن این خطبه رو میخونن فقط ازنظر قانونی درست بشه بهتره ازاین لفظ استفاده نکنید برای بچه ای که بدنیا اومدنش دست خودش نبوده

بگذار وبُگذَر روزهایی که روز ما نیست روزگاری روز ما میرسد
انشاالله خودش و باباش به بدترین شکل ممکن خوار بشن و روی خوش نبینن

خودش ک ۵۰ درصدش حداقل از تربیت اشتباه بوده 

اما همه اشتباه میکنن خطا میکنن پشیمون میشن توبه میکنن 

این ادم زندگی من رو نابود کرد خدا واقعا نابودش کنه

آنچه که لازم بود گفتم 

انشاالله که شما هم خوشبخت و عاقبت بخیر بشین

و جبران گذشته بشه 

توکل تون به خدا باشه 

دست هایم به  آرزو هایم نرسید!  آنها بسیار دورند.... اما درخت سبز صبرم می گوید .... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...  امام علی علیه السلام 💚 می فرمایند : ریشه قوی شدن دل ، توکل بر خداست ، خداوند، همیشه بهترین هایش را به کسانی ميدهد که در انتخابهایشان به او اعتماد و توکل میکنند 💖
در زبان محاوره ای گاهی برای "ان شاء الله" الفاظ دیگری بکار برده می شود که می تواند معنی کلمات را تغی ...

یه دنیا سپاس عزیزم 

مطلع نبودم 

حتما از این به بعد رعایت میکنم

مچکرم که گفتی ☺️💚🙏

الله اکبر 😑😑😑😑 اون دیگه چه مادری بوده  ای خدااااا  بشریت قشنگ داره به فنا میره  ...

مامانه رد داده بوده از لحاظ روحی خیلی داغون بوده ب حدی ک تو بیمارستان پیش دخترش بوده به عنوان همراهی اصلا ازش سوال نمیکردن میگفتن بنده خدا چیزی نمیدونه متوجه نمیشه 

اره دیگه بجا اینکه برادرش بجای بابای معتادشون پدری کنه درواقع کار شوهر کرده

عزیزم کلام خداونده ناراحتی نداره گلم. کسی که از راه زنا و حرام بدنیا بیاد حرام زاده و زنا زاده یا ط ...

بچه خودش معصوم وپاکه، هرچنداز راه حرام و زنا باشه، 

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام).