حتما شما یه چیزی دیدی از شوهرت که انقد نگرانی. ولی ببین حساسیت زیاد نشون دادی و اون ازت مخفی کرده. الان که دیگه اون رفته خونه برادرش، سر خودتو گرم کن و برای چیزی که فعلا نمیتونی کنترلش کنی اعصاب خودتو به هم نریز.
قطع رابطه کردیم حسودی منو میکرد اینقدر باهم بد رفتار کرد الان قهریم .فک میکردم شکاکم چیزی نیس بعد عروسی جاری کوچکه اونم ماه اول قطع رابطه کرد میگفت باشوهرم خیلی لاس میزد من ۲سال تحملش کردم الان راحتم
مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
خیلی خووووبه با سن ساعت شنی پرررررررز کمر خیلی بااااریک سینه ها خیلی درشت و ناااز دستا ...
جاریت،که هرزه نیست بخاد با برادر شوهرش بریزه رو هم .چقدر انرژی منفی به خودت میدی
امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین