2777
2789
عنوان

شوهرم شب مونده خونه جاریم شام😐😒

825 بازدید | 64 پست

شوهرم به خاطر یه کاری که زیادم واجب نبود رفت بود شهری که جاریم اونجا زندگی میکنن. بعد شبش مونده بود شام خیلی عضباااانی ام 

آخه بشگقتم کجایی نگفت گفتم شام خونه کی هستی جواب نداد .

ازون جاریم خوشم نمیاد خودشو خیلی شیرین میکنه الان خیلی نگرانم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران چرا

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

وای خداشمادیگه کی هستین بیچاره شوهرتون .اسیر گیر آوردین

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
واقعا نگران چي هستي؟ چرا ميگي خونه جاري ام مگه برادرشوهرت نيست؟مگه جاري ات تنها بوده پس شما هم تنه ...

خونه برادر شوهرمه 

ولی چرا ازش پرسیدم کجایی شام اونجا میمونی جواب پیام نداد بهم 

خب چرا نباشم ؟ هیکل جاریم تووووووووپ شوهرمم ازون هیکلا خیلی خوشش میاد الان همش تو ذهنم میگم نکنه من ...

اعتماد ب نفستم صفررر

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
2810