2777
2789
عنوان

دردو دل با زن همسایه درسته ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 80 پست
چرا باید طلاق بگیری مگه شوهرت چجور آدمیه چرا انقد راحت اسم طلاق رو به زبونتون میارین آخه 

شوهرم بیخیاله همش دنبال بازی کردنه با کامپویتر خیلی فکر درامد زایی نیست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه به اسم خودت خونه نمی گیری؟ آسایششو خودت استفاده می کنی.  بخر

خانم ها و آقایون مذهبی غیر مذهبی یه حرفی باهاتون دارم : وقتی به طبیعت می ریم زباله نریزیم . حالا بعضیا مثلا می خوان بهتر بشه کل زباله هاشون جمع می کنن تو نایلون یا پوشک بچه رو می ذارن تو کیسه نایلونی تو طبیعت رها می کنن . خوب تو دل طبیعت اجنه که نمیان اونا رو جمع کنن . چرا میندازی ؟ خوب همون کیسه رو بذار تو ماشینت تو شهر بنداز سطل آشغال . یعنی واقعا فهمیدن این موضوع اینقدر سخته که با اینکارمون گند می زنیم به طبیعت؟ نفر بعدی بیاد زباله های مارو ببینه مگس و حشرات دورشو ببینه؟ ما از زباله ای که خودمون تولید کردیم یا پوشکی که بچه ی خودمون پی پی کرده چندشمون میشه  نمی ذاریم تو ماشینمون. بعد گندیده ی اونا رو مردم ببینن خدارو خوش میاد ؟ چرا از ماشینتون زباله بیرون پرت می کنین؟ زباله ی خودتونو تو ماشین تحمل نمی کنین بعد زباله ی شما رو مردم تو جاده تحمل کنن؟ چرا اینقدر بی فرهنگی ؟ چرا اینقدر بی فکری . یه ذره به خودتون بیایید . آدم دو ساعت میره طبیعت حال و هوا عوض کنه فلان میشه به اعصابش برمی گرده . اگه یه درصد به اون دنیا و حق الناس اعتقاد دارین بفهمید اینا حق الناسه . اینا آزار آدماست .اگه هم اعتقاد ندارین به خاطر وجدان به خاطر فرهنگ چه می دونم به خاطر ایران اینکارو نکنین . 

درد دل پیش کسی نکن برات شر میشه در مورد خونه هم با پول خودت خونه بخر به نام خودت باشه دوستت حسودی میکنه خونه هر روز گرون میشه خودت یه ذره فکر کن 

خاکی دریایی  دختر کوچکی که بزرگ میشه. 
به نظرت به من حسودی میکنه ؟میدونی شوهرش خسیسه کلا خیلی کم خرجن همش درحال جمع کردنن بچه هاشم انگار گش ...

بله به نظر من اره نباید با همچین آدمایی رفت و آمد کنی. از اون محله هم برو با دو میلیارد بهترین خونه و میتونی بخری بقیه ش هم پس انداز کن یا طلا بخر هرچیش موند 

اتل متل توتوله گاو حسن چطوره😌

فقط خونه بخر  ادم خونه که داشته کلی از زندگی جلو افتاده ببین شما این تا ۱۰سال دیگه داشته باشی بیشتر نمیشه خودش ولی اگه خونه بخری میدونی د ۲و۳ برابر میشه  خونه بخر اگه میدونی شوهرت ادم قدر شناسی نیست به نام خودت کن  به نظر من اگه این دوستت خودشم مستاجر  از رو حسادت داره این حرفو بهت میزنه 

میگه بزار برا بچه هات چون باباشون جمع گن نیست بعدا بزرگ شدن میگن چ مامان خودخواهی بوده برا خودش خرج ...

اگه باهاش خونه نخری اون پول ارزششو از دست میده.ولی اگه باهاش خونه بخری یا زمین روز به روز پولت بیشتر میشه و فردا برا بچه هات یه سرمایه داری که اگه احتیاج داشتن براشون بفروشی ولی پول همیشه نمیمونه و خرج چیزای الکی میشه

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم

خونه بخر حتما. به اسم خودت حتما. نزدیک خونه باباش هم نباشه. مگه دنبال درد سری؟؟

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن
میگه بزار برا بچه هات چون باباشون جمع گن نیست بعدا بزرگ شدن میگن چ مامان خودخواهی بوده برا خودش خرج ...

اصلا منطقی نیست .فکر کردی اخه این پولو بخوابونی بچه ها بزرگ شدن بنظرت میتونن با اون پول چکار کنن تا اونموقع فک کنم دیگه بااین پولا بتونن ماشینم بخرن.ولی خونه رو بخری میتونی بعد یواش یواش مجوز ساخت چند طبقه بگیری برا اینده بچه هات خونه بسازی .بنظرت این بهتر نیست؟

خاله جون برا سلامتی دخترم میشه یه صلوات بفرستی😘😘😘😍

واااا چه ربطی داره اصن 

اتفاقا تو اگه خونه بخری این بچه ها ۱۰سال دیگه قیمت سقف بالاسره شون دوبرابر بشه میان دستتم ماچ میکنن

مگه اوسکلی عزیزمن؟

پول هرروز داره از ارزش میوفته توالان فک کردی بذاری بانک ده سال دیگه هم همین قدر ارزش داره؟ ...برو یه خونه به اسم خودت بخر هم از اجاره نشینی راحت میشی هم سرمایه ای برا اینده ی بچه هاته

مثلا خونه نخری چیکار میکنی 

میزاری بانک از ارزش بیفته 

یا اینکه کاری یا جایی برای سرمایه گذاری سراغ داری که مطمئنی چندسال سال دیگه ارزش پولت بیشتر میشه

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
نمیدونم چی بگم منم باشم اون پول را میذارم بانک سودشو میخورم😁😁

پول تو بانک تز ارزش میفته و ی سرمایه کوتاه مدته.

ولی خونه همیشه می ره بالا برا سی سال دیگه چندین برابر. همیشه رو بورسه. 

ب اسم خودت بگیر همیشه ی قدم جلوتری تو زندگی.شوهرتم زبونش کوتاهتره.اونم خواس بنام خودش میخره.زود بخر تا پولت از ارزش نیفتاده.

شیشه عطر خدا...     لب دیوار شکست         همه جا پرشده از بوی خدا....    دیدنش اسان است                سخت آنست نبینی اورا.....

عزیزم خونه بخربنام خودت از مستاجر ی راحت میشی واینم سرمایه گذاری برای آینده بچهاتم حساب میشه واینکه هیچ وقت با غریبه ها خصوصا همسایه درد دل نکن چون همسایه رو همیشه می بینی واگه بین تون مشکلی پیش بیاد سریع طعنه میزنه قصد نصیحت نداشتم من با ۴۰سال سن اینو خدمتت عرض کردم

و خدایی که به شدت کافیست!!!!!!!
زن همسایه اشتباه میکنه شما اگه طلاق بگیری و خونه ندلشته باشی کجارو داری که بری.بهتره خونه رو بخری و ...

میگه اگ زمینت و پولتو داشته باشی پیش شوهرت ارج و قرب داری اگ اینم نداشته باشی تیپاتم نمیزنن