2777
2789
عنوان

هفته هفتم بارداری ام دمنوش نعنا خوردم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1949 بازدید | 91 پست

[QUOTE=197924626]نه کمتر نیس به نظرم از اون روزای اقدام کردنا حساب کنی میبینی سونو دقیق میگه آخه من نمیفهمم آخرین پ ...[/QUOTE

از روز پری حساب کنی میشه سن بارداری

وقتی بری سونو سن جنین و میگه

حتی شبیه اسم تو را که می‌برند با هر اشاره بند دلم پاره می‌شود... دلبر❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز اول که دکتر رفتم بهم اینو گف. از تاریخ پریودم حساب کرد. اما دیروز بعداظهر رفتم سونو گف دقیقا 6 ه ...

توی هفته هفتم برم سونو

از سلامت جنین مطمئن میشن

یا هنوز نشون نمیده؟!

از اینکه مثلا خارج رحمی چیزی نباشه

2805
منم تیروئیدم کم کاره همون ماه اقدام ازمایش دادم با مصرف دارو نرمال شده بود وقتی دیدم بی‌بی مثبته فعل ...

عه من دارم دارو تیروئیدم رو ادامه میدم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

منم با قرص نرمال شد،یک دوم.

خب اینکه بدی نیست،این خوبیه😂

من الان انقد خودم خوشم میاد که متولد ۸٠ ام

با سال جلو میرم

مثلا سال ۹۸=۱۸بودم

سال ۹۹ =۱۹ بودم

۴٠٠=۲٠😅😅😅

توی هفته هفتم برم سونو از سلامت جنین مطمئن میشن یا هنوز نشون نمیده؟! از اینکه مثلا خارج رحمی چ ...

آره بابا. من با شما پریودم یکی بوده دکتر بهم گف 12 برو همه چی رو چک کن . من برا اطمینان تا دیروز صبر کردم. الان بنظرم شما بری دکتر زنان، برات انجام میده سونو رو همون روز

قربونت آره از سونو تاریخ دقیق رو فهمیدم تا قبلش فک میکردم هفته هشت هستم. هر روز کلی مطالب هفته هشتم ...

اخی😅

منم طبق محاسبات پریودم و طبق سونوی شما و کابر فاطمه زهرا

فک کنم  از اون چیزی که درستشه،،  یه دو سه روزی جلو ترم

عه من دارم دارو تیروئیدم رو ادامه میدم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ منم با قرص نرمال شد،یک دوم. خب اینکه بد ...

😁 منم 70 ام 

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم
کوهنوردی و کلا ورزش های شدید و سنگین. روفرشی شستم. بخاطر یه سری مشکلات کلی استرس و گریه داشتم هر روز ...

منم کل سال باشگاه نمیرفتم

دقیقا این یکماهی که باردار بودم و نمیدونستم رفتم😐😂🤦🏻‍♀️

شوهرم میگفت نرفته نرفته یهو رفته برامون دمبل زده🤦🏻‍♀️😂

2810