2777
2789
عنوان

نذر ها و چله هایی که تضمینی حاجت گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1535 بازدید | 182 پست
عزیزم اگه اون تایم که عذرشرعی داریم فقط نماز رو بسپاریم به کسی که یکی درمیون میخونه نمازشو میشه؟ یا ...

تو تاپیک ها بخون نوشتم گل

ببین بهتره بسپاری به ی اشنا یا یکی از اعضای خانواده و جواست باشه کسی جز یک نفر نباید بفهمه

چون شما به محضی دعارو خوندید ایشون باید اماده باشه نمازو بخونه نباید بینش وقفه بیافته

میتونید با قرص اون تایم رو جلوگیری هم کنید اینطور خیلی بهتره

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

تو تاپیک ها بخون نوشتم گلببین بهتره بسپاری به ی اشنا یا یکی از اعضای خانواده و جواست باشه کسی جز یک ...

ممنونم

و اینکه اگه مثلا به ازدواجی با شخصی رو بخوایم که خدایی نکرده صلاح نباشه چی؟ مثلا اولش بگیم خدایا اینو به صلاحم کن میشه؟ 

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونمو اینکه اگه مثلا به ازدواجی با شخصی رو بخوایم که خدایی نکرده صلاح نباشه چی؟ مثلا اولش بگیم خدا ...

نه اگر به صلاحت نباشه یا ممکنه اتفاق نیافته و بهت میفهمونن ی جوری یا هم ممکنه بهت بدنش اما اسیب ببینی من با یکی از نذرهای تو تاپیکم به حاجتم رسیدم اما به صلاحم نبود و اسیب دیدم

نه اگر به صلاحت نباشه یا ممکنه اتفاق نیافته و بهت میفهمونن ی جوری یا هم ممکنه بهت بدنش اما اسیب ببین ...

پس اول دعا کردنم بگم خدایا اگه به صلاحمه بهم بده؟ اینطوری اگه صلاح نباشه اتفاق نمیوفته درسته؟

پس اول دعا کردنم بگم خدایا اگه به صلاحمه بهم بده؟ اینطوری اگه صلاح نباشه اتفاق نمیوفته درسته؟

اره بگو خدایا هر چی صلاح و مصلحتم هست قرار بده و راه خوب و موفقی پیش روم بزار

ببین این چله خیلی کارسازه هم ادم خوبی ازت میسازه و هم چشم بصیرتت باز میکنه

و از اون به بعد اگر ادامه بدی ترک گناه و اون حال رو چیزهایی از عالم غیب میفهمی که اصلا ...

اره بگو خدایا هر چی صلاح و مصلحتم هست قرار بده و راه خوب و موفقی پیش روم بزارببین این چله خیلی کارسا ...

عزیزم یه چیزی بگم درباره این چله من ی بار بعد مسجد از یه حاج اقایی پرسیدم درباره این چله گفت بعدش ممکنه چشم بصیرتت باز شه خیلی اذیت میکنه و ممکنه چیزایی ببینی که ادمای معمولی نمیبینن یعنی درواقع پرده برداشته میشه از چشمت گفت نمازای دیگه مثل استغاثه به خضرت فاطمه و اینا بخونی خیلی کارسازه و بهتره

نظرشما چیه؟ شما خودتون خوندین حق شناس رو؟ و این مدت اهنگ هم گوش نمیدادین؟ اهنگ بد که توش فحش اینا باشه منظورم نیس، اهنگای عاشقانه و نرمال 

عزیزم یه چیزی بگم درباره این چله من ی بار بعد مسجد از یه حاج اقایی پرسیدم درباره این چله گفت بعدش مم ...

حاج اقا درست گفته چشم بصیرتت باز میشه و چیزای زیادی میبینی ولی ی مدت اول شاید سختت باشه اما از خدا و اهلبیت کمک بخواه برات اسون میشه تو این جامعه امروز این ارتباط قوی با خدا و عالم معنا خیلی به نفع انسان هست مطمن باش

بله شما با بقیه دعاهایی هم تو تاپیک گفتم حاجت میگیری 

اما ممکنه یوقت حاجت نگیری

این چله اگر درست انجام بشه خیلییی چله قوی ای هست که بی برو بگررد حاجت داره

ازه نباید اهنگ گوش بدید اصلا هیچ اهنگی 

نمازتون نباید قضا بشه اصلا

گناه زبانی و چشمی ممنوع

گناه کامل ترک و انجام واجبات 

توضیحات کامل ترش رو حتی بزن اینترنت بخون من خلاصه گفتم

اگر یک خلل ایجاد بشه چله خراب میشه و قبول نمیشه

تو رو به حضرت فاطمه قسم دعا کن حالم خوب بشه😭😭😭😭😭😭😭😭

چشم حتما ان شاءالله خدا و  حضرت زهرا حاجت رواتون کنن

این دعاهازو امتحان کنید مطمن باشید جواب میگیرید

آجی من روم نمیشه برم نمک بدم نونوایی........شنیدم نذر نک کنیم بدیم نونوایی

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
چشم حتما ان شاءالله خدا و حضرت زهرا حاجت رواتون کنناین دعاهازو امتحان کنید مطمن باشید جواب میگیرید

چرا خدا صدامو نمیشنوه😭😭😭😭😭

چرا هرچی صلوات فرستادم هرچی آیت الکرسی و نادعلی کبیر خوندم هرچی صدقه دادم حالم خوب نمیشه😭😭😭😭

حاج اقا درست گفته چشم بصیرتت باز میشه و چیزای زیادی میبینی ولی ی مدت اول شاید سختت باشه اما از خدا و ...

ممنون عزیزم

۴۰ شب نمازشب هم بخوام بخونم میشه فقط وتر و شفع بخونم یا حتما باید بقیشو هم بخونم؟ و بلافاصله بعد نیمه شب شرعی میشه خوند؟

فقط میدونم چله حق شناس حاجت نمیده بارها و بارها با رعایت همه ای نکاتش خونده شد ولی حاجت نداد نمیدونم چرا الکی اینقدر مشهور شده

طبق تجربه ام اینکه میگن زیارت اولی هرچی بخوای بهت میدن مخصوصا تو زیارت امام حسین اینم دروغی بیش نیست 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
اسی جون،میشه تو نماز شبت برای شفای پسرم فرزاد هم دعا کنی؟خودمم میخونم،شاید شده یه شب در میون،شده دو ...

خودتون بخونید مطمن باشید بیشتر و بهتر جواب میگیرید

ولی چشم حتما براشون دعا میکنم 

ان شاءالله به حق حضرت زهرا خدا شفاشون بده عزیزم😘

نگران نباش

حسم بهم گفت 

ببرش مشهد

2810