2777
2789
عنوان

هفته هفتم بارداری ام دمنوش نعنا خوردم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1950 بازدید | 91 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه کمتر نیس به نظرم از اون اقدام کردنا حساب کنی میبینی سونو دقیق میگه آخه من نمیفهمم آخرین پریودی ...

خب اون تاریخ پریود حداکثر رو حساب میکنه دیگه مثلا شاید یکی ششم پریودش اقدام داشته و تخمکم داشته و گرفته اما سونو دقیق از روز لقاح میگه اگرم پریودت منظم باشه تخمکگذاری هم منظمه خودت دستت میاد که کدوم درسته و برای شمام همینطور بوده

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم
نه کمتر نیس به نظرم از اون روزای اقدام کردنا حساب کنی میبینی سونو دقیق میگه آخه من نمیفهمم آخرین پ ...

من توی نت خودم چون

از پریود به بعد لقاح تشکیل میشه

ولی نمیتونن تاریخ دقیق لقاح رو پیدا کنن

برا همون از پریود حساب میکنن

حتی تو نت نوشته ممکنه برای شما این حساب کتاب گیج کننده باشه

همسرمم زیر بار نمیرفت😅میگفت چطور میشه

نه نگران نباش. من انقد زغفران و بابونه و انواع و اقسام دمنوشها خورده بودم تو یک ماه اخیر که وقتی فهم ...

خداروشکر

ان شاءالله همینطوری همه چی خوب بمونه و پیش بره

عید غدیر ۲۲ روزه است دیگه است فکر کنم تحمل میکنی تا اون موقع😅 من منتظرم هرچی زودتر این یه هفتع ...

خب شما حتما چون مادرشوهرت خوبه طاقت نمیاری و میخای زودتر سورپرازش کنی. من که به شوهرم گفتم دلم نمیخاد به خانوادت بگم اونم گفت باشه. دیروزم که رفتیم سونو ، بهش گفتم اگه خاستی خودت بهشون بگو اونم گفت نه فعلا صبر کنیم. والا اگه از من باشه دلم نمیخاد تا روز زایمان بگم بهشون. از بس با محبتن ماشالا

من تاریخ پریودم با شما بوده دیروز رفتم سونو گف هفته هفتمی. 

عه

احتمالا منم تازه هفتم باشم

چون کاربر فاطمه زهرا ام با ما یکی بوده

طبق سونو ۶ هفتع و ۶ روزه،مثه شما 

فقط فولیک بخور ویتامین فعلا نباید خورد

جدی؟

رفتم خانه بهداشت برا تشکیل پرونده

اون خانمه که اونجا بود. گفت بخور🤦🏻‍♀️

دکتر خودش نبودش

دیگه منکه تا حالا نخوردم🤦🏻‍♀️شنبه میرم پیش دکتر

دقیق همه چیزو میفهمم

شما دکتر گفت نخور؟

ارع😍😍من خیلی دوستداشتم بچه ام تو یه سال روند به دنیا بیاد😁 اره منم هنو سونو نرفتم اولین نی ن ...

منم تیروئیدم کم کاره همون ماه اقدام ازمایش دادم با مصرف دارو نرمال شده بود وقتی دیدم بی‌بی مثبته فعلا نخوردم تا ببینم دکتر چی میگه منم اسید فولیک میخورم اره نی‌نی‌ اوله ولی بدیش میدونی چیه چون سالش رند میشه هر کی بپرسه متولد چه سالی هستی سریع سنش در میاد مثلا سال 1456 بگه متولد 1400 هستم میگن 56 سالشه دیگه دو ساعت حساب نمیکنن🤣 خل‌ شدم به خدا اینقدر فکر کردم

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم
چه خوب مبارکه عزیزم سونو رفتی؟

قربونت آره از سونو تاریخ دقیق رو فهمیدم تا قبلش فک میکردم هفته هشت هستم. هر روز کلی مطالب هفته هشتم رو از نت سرچ میکردم. از دیشب همه چی یه هفته برگشت عقب. 

خب شما حتما چون مادرشوهرت خوبه طاقت نمیاری و میخای زودتر سورپرازش کنی. من که به شوهرم گفتم دلم نمیخا ...

ادمای بدی نیستن

چون اولین نوه پسری شون میشه

خیلی منتظرن،از دوماه بعده عروسیمون،انتظاره بچه داشت😐😂🤦🏻‍♀️

ان شاءالله که برا شما با اومدن نی نی،خوب بشن🥰

من در عوضش مامان خودم یکبارم سراغ بچه نگرفتع😂🤦🏻‍♀️

میترسمم بهش بگم واکنش نشون نده ضایع بشم😂😂😂

2810