2777
2789
عنوان

هفته هفتم بارداری ام دمنوش نعنا خوردم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1935 بازدید | 91 پست
😁😁😎😎ان شاءالله بچه هامون مثه خودمون روندن😂من یکی که دیگه ملت رو ول نمیکنم انقد پزشو میدم😂😂حا ...

انشالله 😍😍😍 رفتی سونو خبر خوش بدی همینجا بی خبرمون نذاری

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم کل سال باشگاه نمیرفتم دقیقا این یکماهی که باردار بودم و نمیدونستم رفتم😐😂🤦🏻‍♀️ شوهرم میگ ...

من پریودم عقب افتاده بود اما به جای اینکه به بارداری شک کنم ، با خودم میگفتم بخاطر استرس زیاد عقب افتاده. بخاطر اینکه حواسم رو از مشکلاتم پرت کنم روزی یک ساعت میرفتم پارک میدویدم. بعد میودم خونه باز ورزش میکردم بعداظهرش هم باز میرفتم تنیس. یعنی خودمو هلاک کرده بودم

2805
بچها شمام توهم و ترس سقط دارین یا فقط من اینجوری ام؟ تو نت نوشته بود عادیه🤦🏻‍♀️ @مو_طلایی11 & ...

من صبح یه لکه خیلی کوچیک دیدم صبحونه رو تخت خوردم تکون نخوردم از جام اره دیگه این توهم هست تا اخر انشالله که در حد توهم باقی بمونه

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم
بچها شمام توهم و ترس سقط دارین یا فقط من اینجوری ام؟ تو نت نوشته بود عادیه🤦🏻‍♀️ @مو_طلایی11 & ...

آره بابا. من انقد هی میگم شاید نمونه شاید سقط بشه شاید... همسرم رو کلافه کردم. نگران نباش همه همینیم فقط سعی کن نذاری استرست از یه اندازه ای بیشتر بشه و به خودت روحیه بدی

من پریودم عقب افتاده بود اما به جای اینکه به بارداری شک کنم ، با خودم میگفتم بخاطر استرس زیاد عقب اف ...

😅

من چندماهه اخیر یکهفته عقب مینداختم

این ماهم وقتی شد ۸ روز تاخیر بی بی زدم منفی بود😐

برا همون شک نکردم به بارداری

اخه من تو ساله گذشته دوبار،سابقه اینو داشتم که یکماه رو کلا پری نشم

گفتم شاید باز همون جریانه

دوهفته که شد همینجوری الکی

بی بی زدم،اصصصصصصلا فکرشو نمیکردم مثبت شه

منم کلی کار خطر ناک کردم،بیشترینش این بود همه اش گرمیجات میخوردم

یعنی ما اصن سردیجات تو خونه نداشتیم مگه مثلا برنج 

بچه خواهرشوهرمو که سه سالشه بغل کرده بودم و یه مسیری برده بودم

نمیدونم قرص نوافن دوبار خورده بودم

فیتنس کار کرده بودم

🤦🏻‍♀️

خلاصه منم خدا بهم رحم کرد

آره بابا. من انقد هی میگم شاید نمونه شاید سقط بشه شاید... همسرم رو کلافه کردم. نگران نباش همه همینیم ...

نه من جرعت نمیکنم جلوی شوهرم آیه یأس بخونم😅😬دعوام میکنه

خودمم سعی میکنم انرژی منفی جذب نکنم

ولی خب بالاخره آدمه دیگه🤷🏻‍♀️

😅 من چندماهه اخیر یکهفته عقب مینداختم این ماهم وقتی شد ۸ روز تاخیر بی بی زدم منفی بود😐 برا ه ...

دوستم بچه اش رو نمیخواست یعنی نمیدونی برا اینکه بیفته، روزی چقدر شربت زعفرون میخورد. همه کار کرد اما بچه موند. بنظرم به این چیزا نیست اصلا. من چون از خانوادم دورم فقط نگرانم خدانکرده استراحت مطلق بشم چون هیچ کس رو ندارم اینجا که زندگی میکنم. البته خانواده شوهرم هستن اما خب با نبودن فرقی نداره

نه من جرعت نمیکنم جلوی شوهرم آیه یأس بخونم😅😬دعوام میکنه خودمم سعی میکنم انرژی منفی جذب نکنم ...

آره منم سعی میکنم روحیه ام رو بالا نگه دارم و خودمو نبازم. دیگه یه کم استرس هم بالاخره طبیعیه دیگه

2810