2777
2789
عنوان

ایا کسی با قرص افزایش قد ویتارا قد کشیده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12748 بازدید | 63 پست

افزایش قد اگر درست بموقع و قوی باشه بله تاثیر داره. من نتیجه گرفتم خیلی هم خوشحالم که اینکارو کردم چون وقتی قدم کوتاه بود بخاطر اعتماد به نفس کمم میخاستم با یکی  ازدواج کنم که الانکه دارم بهش فکر میکنم از خودم عصبانی ام که چرا اصلا من این آدمو انقد دوست داشتم و چرا بهش ارزش میدادم و اصلا اجازه دادم که بیاد تو زندگیم ولی خداروشکر که افزایش قد ویتارا نجاتم داد البته اول از همه خواست و حکمت خداوند متعال بوده و تمام 

عزیزم معلومه ماهواره مخصوصا شبکه ی شب خیزو زیاد می بینی .. قرص افزایش قد آخه؟؟؟؟؟؟ بعد جالبه تو آگهی هاشون میگن بدون محدودیت سنی بین ۱۰ تا ۱۵ سانت افزایش قد🤣🤣🤣🤣 مثلا بابای من بخوره از ۱۷۵ بشه ۱۹۰😅😅😅

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افزایش قد اگر درست بموقع و قوی باشه بله تاثیر داره. من نتیجه گرفتم خیلی هم خوشحالم که اینکارو کردم چ ...

دقیقا تاثیرش چیه 

صفحات رشدو باز میکنه ؟

شما ۳۴ سالت بوده چطوری قدت رشد کرده پس

افزایش قد اگر درست بموقع و قوی باشه بله تاثیر داره. من نتیجه گرفتم خیلی هم خوشحالم که اینکارو کردم چ ...

همه حرفات با صدای تبلیغای ماهواره تو سرم اکو شد خیلی خوبید 9 سانت تو 34 سالگی😅😅😅 امیدوارم کسی این چرتو‌پرتا رو باور نکنه

همه حرفات با صدای تبلیغای ماهواره تو سرم اکو شد خیلی خوبید 9 سانت تو 34 سالگی😅😅😅 امیدوارم کسی این ...

دقیقا منم ی لحظه حس کردم دارم تبلیغ ماهواره میبینم خودشم با اهنگ و اون صدای زنونه 😂

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
سلام از کجا قرص ویتارا رو خریدید؟

خرید نکنین این خانم کلاه برداره به خدا من یکی از فریب خوده های این کمپانی لعنتی هستم اولش اینقدر چرب زبونی میکنه میگه ضمانت داره محصولات ما اگر بد بود برگشت داده میشه همین طور وجه عودت داده میشه در صورتی که نه محصول میدن نه دیگه پولا پس میدن کلاه برداره من به حساب سمانه کیانی قلعه نو 835 واریز کردم 3 ماه پیش نه محصول داد نه پول مسدود هم کرد الهی خیر نبینی انشاالله همش خرج دکتر بشه جدیدا به نام دونفر دیگه شماره حساب میده خواهشا گول این شیاد را نخورین