خونه دوستم بودم برامون میوه اوردن پسرم یدونه الوسیاه خورد میخواس پشت سرش یکی دیگم برداره نزاشتم گفتم یکی ،کارم بد بوده ؟پسرم سه سالشه میخواسم یاد بگیره خونه مردم پرخوری نکنه پیش خودشون بگن نخوردن اخه ی بار برام پیش اومد کسی اومد خونمون ظرف میوه مون رو خالی کردند بچه هاش البته نوش جونشون ولی من پیش خودم فکر بد کردم دوس ندارم پشت سر بچم چیزی بگن
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من بچه بودیم ی جایی دعوت بودیم من ی موز برداشتم میخوردم زن عموم ن خودش خچیزی خورد و ن گذاشت بچه هاش ...
وا پس من خیلی بی ادب بار آوردم 😂😂😂من سر خوردن اصلا ب بچه هام سخت نمیگیرم تا جایی ک جون داره بخوره میزبانم از این فکرا کنه غلط کرده رفت وآمد میکنه من خودم مهمدن میاد آجیل باشه میوه باشه بزور میزارم تو بشقابشوم باید تمام شه نمیدونم چرا تا حالا فکر نکردم اگه بخوریم حرف در میارن واااا
💗خدای مهربونم خودم وخانوادم و ب خودت میسپرم جز تو کسی و نداریم💗
من بچه بودیم ی جایی دعوت بودیم من ی موز برداشتم میخوردم زن عموم ن خودش خچیزی خورد و ن گذاشت بچه هاش ...
دقیقا منم یکیو میشناسم این مدلیه مثلاً براش شکلات تعارف میکنی،نمیگه ممنون نمیخورم زن گنده میگه خودمون تو خونه داریم مگه ما گفتیم این فقط منحصرا برا ما تولید شده