2777
2789
عنوان

اگه بچتون خونه کسی از یه میوه بخواد دوتا بخوره میزارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2063 بازدید | 158 پست

منم دخترم سه سالشه خب تا حدودی بهش یاد دادم ولی بازم کار خودش میکنه....تازع میره خونه مامانم تا رسید میگه مامان بزرگ ازمون پذیرایی کن..چون تو خونه خاله بازی میکنه یاد گرفته  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بچه بودیم ی جایی دعوت بودیم من ی موز برداشتم میخوردم زن عموم ن خودش خچیزی خورد و ن گذاشت بچه هاش ...

خدا شفاش بده

والا ما شمالی هستیم

یکی نخوره اینقدررررر ناراحت میشیم

الان اگه مامانم بود 

الو میداد بچه ببره مامانشم دعوا میکرد

یه صلوات برای حاجت هام بفرست☹💌یه حمد خانوادم و مهمون کن💚مرسی خیلی دوستتون دارم
همه اینجوری نیستن ، مثلا مادرشوهر من وقتی میریم خونش ، چندتا میوه ی مونده میذاره جلومون ، بعد هی میگ ...

اون خسیسه😂😂😂مستقیم میگه کم بخورین

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
والا به غیر از زشت بودن اون بچه روده هاش میترکه...... چرا مادرش گذاشته بخوره..... 

اخه مادرش از اینایی هست که میخواد ویتامین و کلسیم بدنشو تو خونه مردم تامین کنه .دو تا از موزا رو هم مامانه خورد موند دو تای دیگه که اونم اگه برنمیداشتن دختره میخوردش.

بعضی بچه تو جمع و مهمونی اشتهاشون زیاد میشه تو خونه که تنهان چیزی نمیخورن

دفیفا دختر من این جوریه مخصوصا اگه میزبان بچه داشته باشه ...مادر شوهرم میگه شما بش چیزی نمیدید اومد خونه ما انقدر گشنش بود😐

منم بهش گفتم اره مامان ، بعضی وقتا هم میزنیمش 😒😒

دخترم دو سالش هم نیست 

اینجوری به بچمون میگیم حرف دیگران  برات مهم باشه اینجوری اونا میخوان تو زندگی کن که این خیلی غل ...

نه بهش اجازه میدیم ، میتونین خودشون ،خودشون را تربیت کنن 

درست و نادرست را تشخیص بدن ... 

تا اگه ما یه روزی در کنارشون نبودیم بلد باشن گزینه هایی انتخاب کنن 

زندگی زیباست..
بخاطر يه الو اعتماد به نفس بچتو پايين نيار، چجور دلت اومد نذاري بچه ميوه بخوره؟ يه الو چيه مگه؟

من‌خودم تجربه کردم بچه ک بودم خواهرم خونه فامیل بودیم گفت بسه نخور برا خودشون بذار اون لحظه خیلی ناراحت شدم تا ی مدت کلا روم نمیشد جایی چیزی بخورم 

من بچه بودیم ی جایی دعوت بودیم من ی موز برداشتم میخوردم زن عموم ن خودش خچیزی خورد و ن گذاشت بچه هاش ...

منم غیر از خونه خودم ومادرم هیچ جا سیر غذا نمیخورم

برم شهرستان خونه پدرشوهرم بمونین قطعا چند کیلو کم میکنم

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را