2777
2789
عنوان

اگه بچتون خونه کسی از یه میوه بخواد دوتا بخوره میزارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2063 بازدید | 158 پست
نه بهش اجازه میدیم ، میتونین خودشون ،خودشون را تربیت کنن  درست و نادرست را تشخیص بدن ...  ...

خب اینجوری تربیت میشن انتخاب و اجازه مهم نیست این مهمه که چی تو ذهن بچه میشینه اینجوری حرف همه براش مهم میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی بدیا ،همیشه میان خونمون دیوار به دیواریم تا میاد خونمون پسرش که نه سالشه میگه مامان گشنمه یه چی ...

خب تو رو دادی ب اونا دیگ ن مثل اونا ن مثل تو ک یدونه هلو نمیزاری بچه بیشتر بخوره

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
اخه مادرش از اینایی هست که میخواد ویتامین و کلسیم بدنشو تو خونه مردم تامین کنه .دو تا از موزا رو هم ...

ای وای🤣😀😃🤣

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

به نظرم خیلی سخت گرفتی

دیگه همه خونشون میوه دارن بخورن و همه میدونن بچه توی مهمونی شکمو میشن دیگه صاحب خونه خیلی باید بی جنبه باشه که فکر بد کنه

اتفاقا ما خونه دوست شوهرم رفتیم طرف هم برا خودش استاد دانشگاه بود و تازه تحصیلاتش توی خارج تموم شده بود

ماهم رفتیم خونشون مهمونی و جالبه اونقدر پسرم شکمو شده بود که آخر مهمانی درخواست کرد چند تا میوه همراهمون خونه ببریم دیگه خانمه پلاستیک فریزر آورد داد به بچه و بچم هم چند تا میوه توش گذاشت با خودمون بردیم خونه

منم زیاد سخت نگرفتم گفتم بچه هست اولین بار دلش اینطوری خواست و بعد اونم خودش دیگه هیچوقت این کارو جایی انجام نداد

ولی هرگز نمیزارم بچه هام اسباب بازی بچه دیگه ای رو بخوان خونه بیارن چون بچه بودن یه بار یک پسره پازل منو خونه برد من خیلی ناراحت شدم. الانم بچه هام درجا خودشون اسباب بازی رو بعد مهمانی به بچه صاحب خونه میدن

ولی میوه بحثش فرق داره

اخه مادرش از اینایی هست که میخواد ویتامین و کلسیم بدنشو تو خونه مردم تامین کنه .دو تا از موزا رو هم ...

اینا هم همین مدلین بچش تا میاد خونمون بهرمامانش میگه گشنمه فک کن ما دیوار به دیواریم بیشتر شبا خونمونم تا میاد میگ گشنمه یه چی نیست بخورم پسر نه ساله 😑

دفیفا دختر من این جوریه مخصوصا اگه میزبان بچه داشته باشه ...مادر شوهرم میگه شما بش چیزی نمیدید اومد ...

واقعا اخه بچه رو با یه آدم بزرگ مقایسه میکنن

یکی از آشناها بچش ۶سالش میگه ما همیشه موز و میوه همه چی میخریم پسرم تازگیا یاد گرقته میره خونه کسی موز میخوره میگه وای چه موزی من تاحالا هچین موزی نخورده بودم😃🤣 میگه ابروم میبره 

بچن نباید جدی گرفت

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
خیلی بدیا ،همیشه میان خونمون دیوار به دیواریم تا میاد خونمون پسرش که نه سالشه میگه مامان گشنمه یه چی ...

نه بابا خب میخواستم بدونم چندسالش بوده.... 

ازاین آدمهای چتر بشو خوشم نمیاد بنظر میاد اونا زیادی پروعن. 

9 ساله بزرگه خب.... 

اما شما پسرتون 3 سالشه. یکی دوسال دیگ بهش بگی یاد میگیره عزیزم. از الان الکی گیر نده بهش. دوتا الو اشکال نداره. 

ولی راجع به همسایت بهشون رو نده که بعضی‌ها دنبال یه جای گرم و نرمن که بیان شکمشون سیرکنن.... 

من یکی از همکارام به حدی این مدلی بود که از دستش تو محل کار یه چایی نمیذاشت آدم از گلوش یره پایین.... 

همه خوراکی‌ها و بی اجازه می‌خورد... 

حتی از بطری آب دهنی می‌خورد.... 

به قانون کاینات اعتماد کنید...خودش بهترین اتفاقارو تو بهترین زمان خودش براتون رقم میزنه. 

من یه بار برام مهمون اومد  بچش یه دونه گلابی خورد خوشش اومد خواست بازم بخوره چند تارو گاز زد مزه ی اولی رو نمیداد فکر کنم میزاشت کنار تا یدونه باب میلش پیدا کرد بیشتر از دهتا شکلاتم با پوستش گاز زده بود انداخته بود تو ظرف  

این به نظرم بی فرهنگی ولی دوتا آلو کوچیک چیه دیگه بچه به دلش بمونه گناه داره

اون خسیسه😂😂😂مستقیم میگه کم بخورین

آرههههه ، کوفتمون میشه ، من اگه شوهرم بدش نمیومد ، لب به چیزی نمیزدم تو خونش ، بعضی وقتا اینقدر ضعف میکنم ، میرم خونه ی مامانم ، ته بندی میکنم برمیگردم ، خونه ی مامانم به خونه ی مادرشوهرم نزدیکه

من‌خودم تجربه کردم بچه ک بودم خواهرم خونه فامیل بودیم گفت بسه نخور برا خودشون بذار اون لحظه خیلی نار ...

منم مامان بابام سخت گير بودن الان يكي از بزرگترين مشكلات زندگيم كمبود اعتماد به نفسه