2777
2789
عنوان

اگه بچتون خونه کسی از یه میوه بخواد دوتا بخوره میزارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2063 بازدید | 158 پست
استارتر یه جورایی کارتو قبول دارم اما تو خونت بذار هر چی دلش میخواد بخوره.یه مهمونی رفتیم ۸ تا موز ت ...

والا به غیر از زشت بودن اون بچه روده هاش میترکه......

چرا مادرش گذاشته بخوره..... 

به قانون کاینات اعتماد کنید...خودش بهترین اتفاقارو تو بهترین زمان خودش براتون رقم میزنه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براى اينكه اينجور موردات پيش نياد و جلوگيرى بشه قبل از مهمونى حسابى سير كنيد بچه رو كه نخوان خونه ى كسى چيزى بردارن

مادرم هميشه اين روش رو داشتن

اگرم بخواد برداره يكى برميداره تهش هوسش بخوابه

چون بچه گناه داره دلش مى مونه روش ذهنش درگير ميشه چرا نذاشت

اينطورى غيرمستقيم اونطور كه مى خواى تربيت ميشه يكم ديگه ام بزرگ تر بشه خودش عادتش ميشه جايى بره يكى برداره، 

ماهرخ هستم 
حالا اسی بچه های مهمونت که ظرفتو خالی کردن  چند ساله بودن و اینکه میوه هات چیا بود  و ا ...

خیلی بدیا ،همیشه میان خونمون دیوار به دیواریم تا میاد خونمون پسرش که نه سالشه میگه مامان گشنمه یه چی نیست بخوریم 😐یه بارم بعد ک رفتن خونشون داشتم ظرفای میوه رو میشستن همو که نه سالش بود چهار تا هسه هلو تو ظرفش بود خب ادم پیش خودش میگ انگا خونه خودش تمیخوره برا همین دوس ندارم پسرم خونه دیگران زیاد بخوره بعد بکن نخورده 

چ کاری.کلا افکارتو عوض کن میزبان میوه میاره که مهمان بخوره ن نگاش کنه.من شخصا کسی بزاد خونمون جا میو ...

همه اینجوری نیستن ، مثلا مادرشوهر من وقتی میریم خونش ، چندتا میوه ی مونده میذاره جلومون ، بعد هی میگه فلان چیزو این قیمت خریدم ، اون یکی رو فلان قیمت خریدم ، راستش هم نمیگه ، قیمت ها رو بیشتر میگه

تو اشتباه کردی درباره بچه هایی ک اومدن ظزف میوه تو خالی کردن فکر بد کردی بچه ان دیگ پسرخاله من بچه بود خالم اینا رفتن شهرستات (خالم خیلی وضع مالیش خوبه)خالم میگ اونجا تو دهات سیب دیده بود میگفت مامان این چیه😑

بچه هارو نباید سرزنش کرد خوردن ک ایرادی نداره خرابکار نباشن

بچت دو روز دیگ روش نمیشه حقشو درخواست کنه ک مبادا دربارش فکر بد کنن

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
عزیزم من خکدم روان شناس میرم  خواهرم ۵ سالشه میره روان شناس تا تربیت درستی بگیره  میتونس ...

اینجوری به بچمون میگیم حرف دیگران  برات مهم باشه اینجوری اونا میخوان تو زندگی کن که این خیلی غلطه 

خوبه میدونی بچه س بعدم پشت سربچه کسی چیزی نگو چون همه بچه ها قطعا توخونه خودشون میوه میخورن اما هرجا ...

دقیقا 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
دقیقا منم دوس دارم هر چی میذارم جلو مهمون پر برنگردونم اشپزخونه😁

من بچه بودیم ی جایی دعوت بودیم من ی موز برداشتم میخوردم زن عموم ن خودش خچیزی خورد و ن گذاشت بچه هاش بخورن ی جوری گفت ما خودمون تو یخچال همه چیز داریم بچه هام نخورده نیست من ۷ یا ۸ سالم بود هنوز که هنوز تو ذهنمه چقدر ی آدم میتونه افکارش بد باشه.الانم همچنان همون اخلاق رو داره میره جایی شام در حد دو یا سه قاشق بعد میره خونه خودش شام میخوره حتی بچه هاشم عادت داده این مدلی

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹