2777
2789
عنوان

راهکار برای تحمل شرایط سخت

88 بازدید | 3 پست

بچه ها 

من کارم رو دوست ندارم .توی فضای کاری شرایطی هست که کاری متناسب با رشته تحصیلیم باشه اما اینا منو گذاشتن سر یه کاری بی ربط به رشتم و کاری که یه نفر با تحصیلات کمتر هم از پیش برمیاد بعد شغلی که متناسب با رشته خودم هست رو دادن به یه نفر با یه رشته بی ربط و تحصیلات پایین تر 

من با اون شخص کار ندارم 

ولی این روزا خیلی گریه میکنم میگم بیام بیرون جراتش رو ندارم شرایط شغلی هم نو شهرمون خوب نیست صحبت هم کردم باهاشون که اون قسمت کار بیشتری میتونم انجام بدم اما توجه نکردم 

شما تو این شرایط چیکار میکنید چطور تحمل میکنید؟

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم به خودت سخت نگیر ، سعی کن شاد باشی . من خودم خیلی دارم تلاش میکنم این رویه رو پیش بگیرم ولی سخته

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی