2777
2789

☀بسم الله الرّحمن الرّحیم☀

سلام علیک و رحمة الله

ما که از باطن زندگی کسی خبر نداریم شاید به هر دلیلی امکان اینکه مبلغی رو به بچه بدن ، نداشتن.

به نظرم دیگه هرگز با کسی نرین تا اگر مشابه این اتفاق افتاد بعدا پشت سر اون بنده خدا حرف نزنین و ناراحتی ای هم نباشه.

حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند.  جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀  حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه  ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀   امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او  سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا  تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود  ✊  اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا   مرگ بر اسرائیل   مرگ بر انگلیس   مرگ بر آل سعود   مرگ بر منافقین و کفار   مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊  اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو که نمیخوای خرج کنی واس چی پسر همسایه رو بردی؟🤨

چون ی بار پسرمو بردم عکس گذاشتم بعد رفته بودم حونشون باباش گفت پسرمون عکس دیده گفته میخان برن پارک یه تعارفیم نمیکنن منم ببرن 😕

چون ی بار پسرمو بردم عکس گذاشتم بعد رفته بودم حونشون باباش گفت پسرمون عکس دیده گفته میخان برن پارک ی ...

حالا یه بار مهمونت باشه گازت که نمیگیره چه اشکال داره

دیگه خوب نیس انقدر خسیس باشه ادم

نمیبردین زوری بود یا مگه گفت حتما باید پسرمنم ببرین  عجیبه!!! چجوری امانت اصلا قبول میکنی خود ...

میگم ی بار رفتم عکس پسرمو استوریم دید باباش ایتا گفتن بچمون گفته تعارف نمیکنن ک منم باشون بزم چون رفت امد داریم 

وااا یه پارک رفتنه دیگه من بودم اصلا نمیزاشتم بچم با بقیه بره پارک اما مثلا باابجیم بره خب اصلا به ذهنم نمیرسید پول بدم همراهش باشه... 

شما ک میخواستین اسباب بازی و اینا سوار شین خودتون میرفتین چرا پسر همسایه رو بردین

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

ببخشیدا ولی چقدر دلت کوچیک.حالا چه اتفاقی افتاده 50 تومنم برای ی بچه دیگه خرج کردی .وقتی دلش نداری کسی رو باخودت نبر

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
اخه با حجم از نارضایتی که تعریف کردن تو یه سایت عمومی بعید میدونم ارجی مونده باشه واسه کارشون 😐

بله دقیقا .چون تو اون زمان دل یک بچه رو شاد کردی 

خدا یک گره از زندگیتو باز میکنه..

خدایا شکرت❤🖤