2777
2789

دوستم به کراشش پیام داده " دوستت دارم❤️" اون مردیکه بی تربیتم سین زده جواب نداده🗿

الانم حالش خرابه من نمبدونم جای امیدواری هست بهش امید بدم یا بگم ولش کن...وای اصلا تحمل دراماهای زندگی خودم راحتر از دوستامه الان احساس مسئولیت دارم نسبت به این وضع چون اون موقع که پیام داد جلوشو نگرفتم

اگه سوال فیزیک و ریاضی زیر دیپلم داشتید میتونید منو‌ تگ کنید. سوالای زیستم بجز گیاهی جواب میدم💕

صبوری کنه

طرف شوکه شده

زمان بدین تجزیه تحلیل کنه جواب میده

این اعترافات هم جاش توی پیام نیست، حضورا باید گفت

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صبوری کنهطرف شوکه شدهزمان بدین تجزیه تحلیل کنه جواب میدهاین اعترافات هم جاش توی پیام نیست، حضورا بای ...

وای ارههه منم بهش میگم پیام یعنی چی مگه زمان کروناس

اگه سوال فیزیک و ریاضی زیر دیپلم داشتید میتونید منو‌ تگ کنید. سوالای زیستم بجز گیاهی جواب میدم💕

اصلا دوستت براش مهم نیست چقدر بیکارید

بیکار چیه

دوستم داره خودشو شقه میکنه🗿

تجربه میشه براش که خودشو جلوی هر مردی خرد نکنه

کاش نشه حالا🧑‍🦯‍➡️

نمیدونم چرا خندم گرفت😂😑

واسه همچین چیزاست ک نباید دختر اول ابراز علاقه کنه🥲

ی چت فیک بسازین ک مثلا تو توی جرعت حقیقت بهش گفتی برو ب این پسره بگو دوسش داری 

بعدام دوستت شات چترو برا طرف بفرسته ک دیگ این روش قدیمی شده احتمالا بفهمع صحنه سازیه

نمیدونم چرا خندم گرفت😂😑واسه همچین چیزاست ک نباید دختر اول ابراز علاقه کنه🥲ی چت فیک بسازین ک مثلا ...

وای این خیلی تابلوعه حس میکنم😂

من به شوهرمم نمیگم دوستت دارم همیشه اون میگه چطور خودتون را بی ارزش میکنید و به کسی که فازش را نمیدو ...

حالا من نگفتم که منو بکشیم نمیگم دوستم خریت کرده دیگه چیکار کنم الان اه و ناله‌ش واسه منه