2777
2789

چقد بعضیا عجیبین یعنی اگه یکی بخواد بچتونو جایی ببره پول نمیدین بهش ؟؟؟؟من اگه خودش داشت نمیزاشتم که بده منظورم پدر مادرشه که پول نزاشتن جیب بچشون چقد حمله میکنید ب ادم 

از پارک رفتن استوری کردن دیگه ببین چقد کوچولوعه وا              & ...

اتفاقا منم میخواستم بگم گفتم الان ناراحت میشه.اخه پارک چیه که استوری کنه آدم بعدشم از قدیم گفتن خدا به دلت نگاه میکنه بهت میده این خانم واقعا دلش کوچیک

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا منم میخواستم بگم گفتم الان ناراحت میشه.اخه پارک چیه که استوری کنه آدم بعدشم از قدیم گفتن خدا ...

بچم تو ترامپولین بازی میکرد از بچم تو پارک فیلم گرفتم گذاشتم عجبا تو بچتو جایی بفرسی پول نمیدی بهش ؟منظورم پدر مادرشه 

اتفاقا منم میخواستم بگم گفتم الان ناراحت میشه.اخه پارک چیه که استوری کنه آدم بعدشم از قدیم گفتن خدا ...

پس اونایی ک صبح تا شب استوری میزاره کیا هستن از خودشون و گشت و گذارا اونا کیان

دعا کن زودتر شوهر کنم 
بچم تو ترامپولین بازی میکرد از بچم تو پارک فیلم گرفتم گذاشتم عجبا تو بچتو جایی بفرسی پول نمیدی بهش ؟ ...

اولا من بچم با کسی نمیفرستم جایی دوما خیلی مواقع شده با شوهرم بچه های داداشم و دختر خواهر شوهرم بردیم بیرون رستوران پارک سینما اصلا حتی لحظه ای به این موضوعی که شما فکر کردی ما فکر نکردیم چون اونم مثل بچه ما میمونه پول داشته باشه یا نداشته باشه اصلا برامون مهم نیست

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
پس اونایی ک صبح تا شب استوری میزاره کیا هستن از خودشون و گشت و گذارا اونا کیان

عمه من

بچم تو ترامپولین بازی میکرد از بچم تو پارک فیلم گرفتم گذاشتم عجبا تو بچتو جایی بفرسی پول نمیدی بهش ؟ ...

عزیزم سعی کن جایی میری استوری نزاری شاید یکی وسعش نرسه برا بچش این کارارو کنه یکی تو دلش آه بکشه یا نمیبردی یا بردی دیگه فکرشو نکن که پول تو جیبش گذاشتن یا نه مهمونش کن یا ببرید جایی که تاب سرسره داره که پول خرج نکنید فقط یادت باشه خیلی مسئولیت داره براتون اگه اتفاقی براش بیوفته مقصر شمایید

من خودم هر وقت با پسرم برم پارک دوستش رو هم میبرم و برای هردوتاشون وسیله میخرم و خیلی خوشحال میشم از اینکه بچه ها شاد میشن....با این یه قرون دوزار ها آدم فقیر نمیشه مگه اینکه از لحاظ مالی در مضیقه باشین که اون موقع بهتره خودتون تنها برید