2777
2789
عنوان

با گریه دم مهد بچم چه کنم ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 27 پست
دختر من سر کلاس با خمیر بازی نمیکنه میگه دستم بو میده براش ژل خریدم سرکلاس کار و نقاشی و رنگ امیزی انجام نمیده چون کاشف بعمل اومد که یه بار که نتونسته سرکلاس تموم کنه دبیرش نذاشته بره زنگ تفریح
کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست.! انسان دیگری ست با دیدگاه دیگر، فقط همین...... اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام. به همین سادگی.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از نظر مالی مجبور نیستم برم سرکار ولی از نظر روانی چرا باید برم با خواهرشم ای بدک نیست فک میکردم اگه با خودم بره بهتره ولی انگار .... در مورد مهدش صحبتی نمی کنه که بفهمم مشکل کجاست فقط با توجه به حرف های مربیش چه پارسال چه امسال اونجا خوب و عالی و مستقله خودشم فقط جواب سوالامو مختصر و مفید شاید بده از بچه ها یا خالش حرفی نمیزنه
من مشکل مالی دارم، خودم هم خیلی دوست داشتم سر کار باشم ولی واقعا برای دخترم سخت بود، وقتی از مهد میومد میرفت تو اتق و درو میبست من تماس میگرفتم باهام حرف نمی زد. بخاطر اون از کار اومدم بیرون
نوشین جان اتفاقا قصد دارم به مربیش بگم ولی چه جوری بگم که ناراحت نشه نمیدونم
کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست.! انسان دیگری ست با دیدگاه دیگر، فقط همین...... اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام. به همین سادگی.....
به نظرم مشکل پسرتون اینه که خواهرش خونه هست و خودش مجبوره بره مهد. بچه‌ها خیلی به این چیزها حساس هستند. اگر می‌تونید هردوشون را بذارید مهد یا اینکه هیچ‌کدوم. پسر خود من با اینکه مهدش را دوست داره و مطمئنم هیچ مشکلی اونجا نداره اگر یه روز بفهمه مثلاً من یا پدرش خونه هستیم و یا امکانش هست که مادربزرگش بیاد اصلاً نمی‌خواد بره مهد. شما هم به این موضوع اهمیت بده چون این بچه بعداً احساس بدی خواهد داشت و ممکن هست از شما یا مادربزرگش یا خواهرش دلگیر بشه که چرا میشه اون بمونه خونه ولی این نه.
نوشین جون منم با مامان ابتین موافقم مربی یواشکی وقتی بچه میره خونه بزار توی کیفش بگه اینو فقط مخصوص تو دادم خیلی حس خوبی به بچه ها میده
   آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.