2777
2789
عنوان

با گریه دم مهد بچم چه کنم ؟؟؟

472 بازدید | 27 پست
پسرم 4 سال و دو ماهشه پارسال گذاشتمش مهد که اصلا" راضی نبودم و بساط داشتیم. امسال یه مهد و پیش دبستانی نزدیک محل کارم پیدا کردم نتونستم سرویس برای رفتش پیدا کنم برای همین با یکی از همکارام میاریمش. سه هفته اول خوب بود ولی دو هفته ای هست دم در مهد بازی در میاره و نمیره داخل بعد از یه عالمه سوال که به سرویس بگو زود بیاد یا خودت یا بابا و ... و اومدن خالش دم در و گاهی به زور میره یا میذارمش داخل حتی با گریه بعدش اعصابم خورد میشه. اینم بگم ساعت کاریم تا 4 هست و یه دختر 2.5 ساله هم دارم که خونه مامانم هستش و پسرم هم با سرویس برمی گرده خونه مامانم تا باباشون حدود ساعت 3 بره دنبالشون. راهنماییم کنین لطفا"

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دخترم پیش دبستانی بود خیللی بهتر شده علتش رو بپرس و دربیار چی هست من به خیلی از علتاش ررسیدم و حل کردم و آخرین راهش هم این بود که دبیرش مبصر کلاس کرد و درواقع مسئولیت پذیرش کرد
کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست.! انسان دیگری ست با دیدگاه دیگر، فقط همین...... اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام. به همین سادگی.....
سلام.من بچه ام پسرهست همسن پسرشما اگه یکروز بچمو حتی پیش مادرم بزارم بااینکه میدونم خوشحاله به فکرشم شاید مشکل مادی دارین ولی اگه نه گناه داره وتو ذهنش تثبیت میشه بعدا حتی دراینده بروز میده اگه اولش مشکل نداشته احتمال داره تومهد چیزی ناراحتش کرده مربی یا بچ ها کسی اذیتش کردن بنظرم اولا سر کار نرو یا ببین مشکلش کجاس اگرموفق نشدی پیش یه روانشناس کودک برو صحبت کن ..
دختر من چهارسال و هشت ماهشه، منم سر کار میرفتم تا ۵ بعداز ظهر، صب با گریه میرفت مهد و دل منم کباب میشد براش. یه سرویس گرفتم ک ظهر ببره گپیش مامانم اینا. ولی هر روز بدتر میشد التماس میکرد تو رو خدا خودت بیا دنبالم دیر نکن زود بیا، خلاصه اینقد استرس به من وارد شد ک از سر کارم اومدم بیرون. هنوز مهد میره ولی خیلی خوبه چون مطمین شده ظهر خودم میرم دنبالش
بگو خیلی از مامان ها میرن سر کار و بچه هاشونو را دوست دارن کلی وقت ها به فکر اونها هستن و شرایط اینجوره نمیخواد خیلی توضیح بدی که مشکل و اینا فقط مثبت ها را بگو بچه ها خیلی باهوشن میفهمن
   آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
2810