2777
2789
اخه منم شنیدم پیشونی که حالت تیز میاد پایین یعنی شیب تند داره پسره اما دختر قشنگ یه نیم دایرست انگار ...

نه اصلا مال من بچم پیشونیش گود داشت به قول شما نیم دایره پسره اینجا چند رو هم دیدم گذاشتن پسر بودن مال دختر صاف هست 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
نه من دخترم گرده گرده😅

مدلش ارثی هم میشه نمیشه درست گفت که حدس هست 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان واسه نی نی من گوده پیشونیش؟ من که سردرنمیارم😂

از مال شما سر در نیاوردم واضح نیست 

نه اصلا مال من بچم پیشونیش گود داشت به قول شما نیم دایره پسره اینجا چند رو هم دیدم گذاشتن پسر بودن م ...

ببین منو

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️
نه اصلا مال من بچم پیشونیش گود داشت به قول شما نیم دایره پسره اینجا چند رو هم دیدم گذاشتن پسر بودن م ...

نمیدونم به من ان تی گفت به احتمال ۸۰ درصد پسره بیضه هاشو نشون داد ولی با توجه به سونو دورو بریام و چیزایی که تو نت نوشته بود فهمیدم سر جنین پسر پهن تر و پیشانی شیب داره

پس کی شنبه میشه برم انومالی هوووف🤦🏻‍♀️

ی عکس واضحتربده خیلی ریزه درس نمیتونم ببینم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️
اره علمیشم تو اینترنت نوشته تفاوت جمجه سر اقایون با خانم هارو

اینترنت رو بیخیال واسه من همش برعکس بوده 😁😁😁از ویار بگیر برو جلو 

وایسا

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
ببین منو

این الان پسره؟با مال من فرق داره گود داره پسره 

اینترنت رو بیخیال واسه من همش برعکس بوده 😁😁😁از ویار بگیر برو جلو 

ویار وعلایم ک واقعا چرته

من وخواهرشوهرم هردومون دختره اون عاشق شیرینیه من ترشی اون تو پهلوهاشه من شکمم تیزه😅از روهیچی نمیشه گفت😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این الان پسره؟با مال من فرق داره گود داره پسره 

دختره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین چه حبابایی ام درست کرده😂

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
نمیدونم به من ان تی گفت به احتمال ۸۰ درصد پسره بیضه هاشو نشون داد ولی با توجه به سونو دورو بریام و چ ...

ان نی رو زیاد تحویل نگیر به من گفت ۹۹ درصد دختره ولی بعدش تغیر جنسیت داد بچم😁😁البته ممکنه درست هم گفته باشه ولی بیضه از هفته ۱۴ به بعد رشد میکنه از کجا نشون داد 🤔