2777
2789
عنوان

کمکم کنید به همسرم حساسیت گرفتم

3768 بازدید | 46 پست
سلام ....من و همسرم 6 ساله ازدواج کردیم همسرم خیلی مهربونه و از هیچ نظر برام کم نذاشته به خصوص از نطر معنوی
ولی چند وقتی میشه که وقتی به مامان شو خواهرش زنگ میزنه تا جویای حالشون بشه حالم خراب میشه و اعصابم داغون میشه
با سوال های نا بهه جایی که مکرر ازش میپرسم زندگیمون و خراب میکنه ......مثلا ازش مدام میپرسم اگه بگن بین مامانت ومن یکی و انتخاب کن تو چی کار میکنی......یا از این قبیل سوالات
البته اینم بگم تنها تقصیر من نیست که اینطوری خودش هم مقصره چه معنی داره روزی 3 بار زنگ بزنه خونه مامانش
کمکم کنید آیا همسر های شما هم اینطورین؟
عاقبت در یک شب از شبهای نور کودک من پا به این دنیا نهاد ...آن زمان بر من خدای مهربان نام شور انگیز مادر را نهاد
منم بد جور این شکلیم هی فکر میکنم خارج از خونه زنگ میزنه بهشون بدون این که من بدونم و عصبی میشم و منم هی میگم منا ترجیح میدی یا بقیه را ؟دوستم داری؟اگه بخای یکی را انتخاب کنی منم یا خونوادت؟ یکی بگه چیکار کنم البته بگم ما عاشق همیم و شوهرم واقعا منا خیلی دوست داره
فالله خیر حافظاو هو ارحم و الراحمین.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر من هر روز یه ربع تو اداره با مامان جونش صحبت میکنه....بعد میاد خونه میره گوشی سیارو دستش میگیره و پنج دقیقه با مامانش دوباره ،پنج دقیقه با باباش حرف میزنه....بعد به ابجیش زنگ میزنه و گزارش کار میده........

گوشی رو که میزاره زمین من برمیدارم گوشی رو به مامان و بابام زنگ میزنم.......هههههههههههههه

دیگه این مسئله کاملا عادی شده واسمون.نه اون حساسیت نشون میده نه من
عزیزم به نظرم خیلی تو حساس شدی همسر من از صب تا غروب باباش پیشش سرکاره غروب هم که میاد میره سر میزنه مامانش و میشینه پیش اون یه مدت خودتو بزن بیخیالی مردا اگه بفهمن زنشون رو یه چیزی حساس شده کنجکاو میشن که چرا بدتر میکنن پس بیخیالباش
یا حضرت رقیه امید هیچ کسو ناامید نکن  *فاالله خیرا حافظا و هو ارحم الراحمین *
سلام یاسمین جون.عزیزم همه اینو می دونن که وابستگی پسر به مادرش غیر قابل انکاره و نوع دوس داشتن همسر و مادر هم متفاوته.دوس داشتنای مادر و همسر از 2 تا جنس مختلفه.اون دلایلی که شوهرت برای دوس داشتن تو داره مطمئنا برای دوس داشتن مادرش نداره و بالعکس.مثل علاقه یه دختر به پدرش می مونه.تو خودت احساس می کنی جنس علاقت به پدرت با جنس علاقت به همسرت مثل همه؟
خودتو بذار جای اون الان من خودم روزی 3 بار به مامانمزنگ میزنم روزی 1 بار هم اگه برسم میرم سر میزنم پس منم بهش حق میدم . الته شوهر من وقتی میره اونجا از من چیزی نمیگه یا از اتفاقات خونمون نمیگه فقط میره سر میزنه البته اگه خواهراش باشن میزگرد میچینن ههههههههه
یا حضرت رقیه امید هیچ کسو ناامید نکن  *فاالله خیرا حافظا و هو ارحم الراحمین *
وای باورم نمیشه اینقدر حسادت بخرج میدین!!!!!!!!!!!!!!! تو رو خدا بس کنین زشته.....من و امثال شما یا مادریم یا به زودی مادر میشیم چطور وجدانتون قبول میکنه این حرفا رو میزنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فردای روز اگر پسر یا دخترمون سراغمون رو نگیره چیکار میکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رو بعضیها باید برچسب زد: تست شد آدم نیست....
2810