2777
2789

شوهرم چند بار گفت بهرام (همسایمون) ب زنش خیانت میکنه و... 

منم گفتم والا زنش خشکل نیست اصلا خیییییلی چاق و دماغ گنده و... س

شوهرمم ظاهرا حرص ش گرفت گفت صورتش صافه (صورت من لک داره) 

نظرتون 🤔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر دلسوزی ممنون چندتا هم فحش می دادی زنه رو

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

چقد حرفت بد بود

یعنی چی؟چون چاق و دهن گنده اس حق میدین بهش خیانت بشه؟

بجاش میگفتی ذاتش درست نیست

با این حرفتون ب شوهرتون میگید ک اگه عیبی تو من پیدا کردی،یا من چاق شدم پوستم بد شد،حق خیانت داری

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
تا تو باشی پشت همجنس ات صفحه نزاری گل

شما چرا تعداد پستاتون روی ۱۲ مونده؟😐

‌اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹                                                                              حالت تهوع، همراه همیشگی من😒                                   پشت دستمو داغ گذاشتم، که دیگه تاپیک نزنم😒🥴

شوهرت هدفش این بوده حرص شما رو در آره،یا شما بگید بهرام بده تو خوبی که به من خیانت نمی کنی  .من هر وقت شوهرم در مورد مردی بد می گه فقط می گم خدا رو شکر شما مثل اون نیستی وگرنه من داغون میشدم  و.....

2810