2777
2789
عنوان

کمکم کنید به همسرم حساسیت گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 3768 بازدید | 46 پست
من و مادرشوهرم اینا تو یه ساختمون زندگی می کنیم.خودم تهرانم و مامانم کرج.مادر خودمو هفته ای 1 بار می بینم.اما همسرم روزی 2 3 بار به پدر و مادرش سر می زنه.منم نه تنها ناراحت نمیشم بلکه خوشحالم میشم که همسرم باعث خوشحالی پدر و مادرش میشه.خوشحالی پدر و مادر هم بربره با دعای خیر که آخرشم برکتش به زندگی خودمون برمیگرده.تازه خودمم هر روز بهشون حتما سر می زنم.چه اشکالی داره؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه خدارو شکر کن که همسرت خیلی روراسته و ازت پنهان نمیکنه.برادر شوهر من پیش مامانش قربون صدقه مامانش میره پیش زنش قربون صدقه اون میره.بعدشم واسه زنش قسم حضرت عباسو میخوره که نرفتم پش مامانم.درر صورتی که هر روز میره.کدومش بهتره؟روراس بودن یا 2رو بودن.؟
چرا بی خود حساسیت نشون می دید؟ خب مامانشه دیگه. مگه شما خودتون مادرتون صحبت نمی کنید؟ اگه بخواهید این چیزای کوچک رو واسه خودتون مسئله کنید توی زندگی مشترک خیلی دچار مشکل می شید. چون اینقدر آدم مشکلات داره که اگه بخواد به این چیزا گیر بده عصبی می شه.
زیزم نگرانیت کاملا بی مورده.تازه من همیشه تو دلم میگم اگرم شوشو مانشو بیشتر از من دوس داشته باشه و هر روز بره پیشش خیلی خبه که.این نشونه اینه که شوشو تو خانواده بزرگ شده و هم وابستگیاش توی خونست نه جای دیگه.
واقعا این فکر و خیالات از خوشی عزیزم خوشی زده زیر دلت
به یک‏جایی از زندگی که رسیدی، می فهمی بزرگ‌ترین مصیبت برای یک انسان اینه که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته‌باشه نه شعور لازم برای خاموش ماندن.
خب حرفی نزنه.مگه وقتی شوشو تو خونه با تو حرف میزنه میره به مامانش میگه من امروز راجع به فلان چیز با زنم حرف زدم؟ضمنا عزیزم یادت باشه هر انسانس حتی اگه ازدواج کرده باشه یه حریم خصوصی بین خودش و اعضای خانوادش داره.مثلا خود تو برات پیش نیومده که یه حرفی تو خونه پدرت باشه و نخوای اونو به شوشو بگی؟بعدشم چه نیازیه شوشو بیاد گزارش بده که امروز با مامانم حرف زدم؟تازه این کارو اگه بکنه ممکنه براش تبدیل به یه عادت بشه ها.
بابا جان مسائل مهمتر از اینا انقد تو زندگی زیاده که به نظرم حیفه آدم وقت با ارزششو بذاره واسه اینکه کی به کی زنگ زد و کی حال کیو پرسید.زندگیتونو بکنین.اگر هم خدا نکرده حساسیتی دارین سعی کنین بر طرفش کنین و نذارین شوشو از این حساسیت چیزی بفهمه.بالاخره هرچی باشه مادرشونه ها.شوخی نیست.من که خودم به هیچ احدی اجازه نمیدم به پدر مادرم بگه بالای چشمشون ابروئه
واااااااااااا! واقعا که!!!! تو شوهرت حداقل حداقل 10 ساعت از روز با توئه. حالا بخاطر سه تا پنج دقیقه که با مادرش (دقت کن با مادرش نه خدای نکرده با دوست دخترش یا همسر چندمش!) حرف میزنه باید شک کنی که تو را بیشتر دوست داره یا اونو!!!
از این زمانی که با هم دارین استفاده کن برای اینکه محبتتون به هم بیشتر بشه نه اینکه از هم دور بشین.
دوستان مرسی از راهنمایی هاتون ..........
حرفاتون منطقیه
باور کنید اروم شدم ...................
آخه منم قبلا ها اینطوری نبودم ..........چند وقتیه اینطوری شدم...........
عاقبت در یک شب از شبهای نور کودک من پا به این دنیا نهاد ...آن زمان بر من خدای مهربان نام شور انگیز مادر را نهاد
2810