2777
2789
عنوان

کسی به مذهب زرتشتی اینجا هست ؟ازش سوال دارم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10266 بازدید | 66 پست

من قبلا ها از بس که تو مغزمون فرو میکردن میگفتم دینم اسلامه ولی الان زرتشتی هستم

اصل دین زرتشت گفتار نیک.پندار نیک.کردار نیک هست 

من به شخصه خودم با بددهنی بشدت مخالفم و اصلا حرفایی که که شان و ارزش منو میارن پایین خودداری میکنم و واقعا متنفرم از آدمایی که بددهن و بدگو هستن

از وقتی زرتشتی شدم خیلی دارم روی اینکه خوش اخلاق تر باشم سعی میکنم و واقعا بهتر شدم از قبل 

دین زرتشت دین اجداد ما ایرانی ها هست و باید این دین رواج داشته باشه در کشور ما ولی متاسفانه....

من قبلا ها از بس که تو مغزمون فرو میکردن میگفتم دینم اسلامه ولی الان زرتشتی هستماصل دین زرتشت گفتار ...

جالب بود برام .انسان در انتخاب آزاده .منم دوست دارم با ادیان دیگه آشنا بشم.ولی مطمئنم اصل دین روی مهربانی و دیگردوستی بنا شده. شعار زرتشت هم بسیار سازنده و مترقی بوده .امیدوارم موفق باشید عزیزم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خوبه که اینقدر اهمیت داده بشه .وقتی می بینم حتی پیرزنها هم حیوانات رو لگد می زنند و نه تنها احس ...

عزمزم کی سگها رو لگد زده . تازه همه حتی یه عالمه غذا به سگهای خیابونی هم میدن . فقط ما که نماز می‌خونیم تو محیط خونه نمیاریمشون 

دنبال حرف و بحث با کسی نیستم 

صرفا کلی مینویسم 

امیدوارم خدا همه رو به راه راست هدایت کنه حتی خودم 

و امیدوارم خدا هر آدمی رو که داره از راست منحرف میشه با نام متفکر بودن 

رو هم به راه راست هدایت کنه 

🥲🌹

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
دنبال حرف و بحث با کسی نیستم صرفا کلی مینویسم امیدوارم خدا همه رو به راه راست هدایت کنه حتی خودم و ا ...

احسنت . به کجا رسیدیم که  بیشتر از کسی که تک تک سلول‌های بدنمون رو کنار هم گذاشته و زندگی و مرگ ما دستش هست میدونیم و تصمیم میگیریم . 

من قبلا ها از بس که تو مغزمون فرو میکردن میگفتم دینم اسلامه ولی الان زرتشتی هستماصل دین زرتشت گفتار ...

شما که الان زرتشتی هستی ازدواج با محارم دارید . مثلا ازدواج با پدر و برادر جز دین شما هست . 

احسنت . به کجا رسیدیم که بیشتر از کسی که تک تک سلول‌های بدنمون رو کنار هم گذاشته و زندگی و مرگ ما د ...

🌹🌹🌹🌹

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم