2777
2789

باهام دوست بشه؟ یه دوست معمولی. بچها من اومدم یه شهر جدید هیچ دوستی ندارم. تو محل کارم دخترای همسن خودمو میبینم دلم میخواد به یکیشون بگم میشه باهم دوست بشیم ولی میترسم قبول نکنن ناراحت بشن یا... هعی.. چیکا کنم

یکی سر پا موند و رسید:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باهاشون کم کم صمیمی بشین اگه اونا هم حس خوبی داشته باشن خود به خود دوستی شکل میگیره

چیزی نگین بهشون، اون آدم بعدا واستون شاخ میشه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
معمولا این رفتارو چیپ و بی کلاس معنی میکنن مردم. واسه همینم نمیتونم دوستی پیدا کنم🙃

نه بابا نیاز طبیعی انسانه

دنبال شغل نیستم اگر تاپیکی راجبش میزنم صرفا هدفم کمک کردن و ایده دادنه
مگه دبستانی ای بری بگی بیا دوس شیم برو بشین سر حرفو باز کن نمیدونم چیزی بخر بخورید شر حرف باز شه

خب نه اینجوری نیست که بریم باهم چیزی بخوریم که. میان مراجعه میکنن به من. نمیدونم چطوری حرف بزنم حداقل هرکدوم خودش یه دوست صمیمی داره 

نه زشت نیست ولی دقت کن خیلیا این مدلی دوست نمیشن و ممکنه جواب رد بشنوی

برونگراها بیشتر قبول می‌کنن این جوری دوست بشن

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
باهاشون کم کم صمیمی بشین اگه اونا هم حس خوبی داشته باشن خود به خود دوستی شکل میگیرهچیزی نگین بهشون، ...

همشون اوکی هستن دخترایی که باهام حرف میزنن معلومه شخصیتشون بهم میخوره ولی بلد نیستم بگم دوباره میخوام ببینمت یا هرچیز دیگه ای

باید چی بگم دقیقا

نمی‌دونم چون خودم درونگرام و تا حالا اینجوری دوست پیدا نکردم

اگه کسی بهم بگه مضطرب میشم نمی‌دونم چی بگم

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
همشون اوکی هستن دخترایی که باهام حرف میزنن معلومه شخصیتشون بهم میخوره ولی بلد نیستم بگم دوباره میخوا ...

میتونین پیشنهاد بدین با یکی شون بیرون قرار بذارین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿