باهام دوست بشه؟ یه دوست معمولی. بچها من اومدم یه شهر جدید هیچ دوستی ندارم. تو محل کارم دخترای همسن خودمو میبینم دلم میخواد به یکیشون بگم میشه باهم دوست بشیم ولی میترسم قبول نکنن ناراحت بشن یا... هعی.. چیکا کنم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
نه زشت نیست ولی دقت کن خیلیا این مدلی دوست نمیشن و ممکنه جواب رد بشنوی
برونگراها بیشتر قبول میکنن این جوری دوست بشن
⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره.
نمیدونم چون خودم درونگرام و تا حالا اینجوری دوست پیدا نکردم
اگه کسی بهم بگه مضطرب میشم نمیدونم چی بگم
⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره.