2777
2789

در مذهب زرتشت به سگ خیلی اهمیت داده شده ؟اونقدر که اگه کسی سگ رو بزنه و ...در دادگاه محاکمه اش می کردن ؟ به محیط زیست و حیوانات در دین زرتشت چقدر پرداخته شده ؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بسیار

خیلی خوبه که اینقدر اهمیت داده بشه .وقتی می بینم حتی پیرزنها هم حیوانات رو لگد می زنند و نه تنها احساس بدی ندارند بلکه فکر می کنند دیگه نمازشون باطل نمیشه و نجاست رواز خودشون دور کردند احساس میکنم چرا خدا در قران حتی یک جمله درباره رفتار با حیوانات نگفته .اگه براش مهم بوده

خیلی خوبه که اینقدر اهمیت داده بشه .وقتی می بینم حتی پیرزنها هم حیوانات رو لگد می زنند و نه تنها احس ...

خدا در قرآن در قالب داستان گفته همون که حضرت سلیمان داشته میرفته مراقب بوده پاشو روی مورچه نزاره اینا دیگه ربط به شعور آدما داره با این حیوونای زبون نفهم چجوری برخورد کنن

خدا در قرآن در قالب داستان گفته همون که حضرت سلیمان داشته میرفته مراقب بوده پاشو روی مورچه نزاره این ...

گفته زمانی که سلیمان می خواست سپاهش رو حرکتوبده مورچه به بقیه گفته برید کنار تا لگد نشید بعددسلیمان شنیده و بعد خندید .من ندیدم بگه ای سلیمان مورچه رو لگد نکن

سرنوشت حضرت سلیمان چی شد؟

سُلَیمان فرزند حضرت داوود و از انبیاء مهم بنی‌اسرائیل بود. او از خداوند حکومتی درخواست کرد که پس از او سزاوار هیچ کس نباشد. خداوند دعای او را اجابت کرد و علاوه بر انسان‌ها، جنیان،‌ شیاطین، باد و پرندگان را نیز تحت فرمان او در آمدند. کتاب‌های امثال سلیمان و غزل غزل‌های سلیمان منسوب به وی است. معبد سلیمان در زمان او و به دستور او ساخته شد. آصف بن برخیا وصی حضرت سلیمان(ع) بود. براساس تورات، حضرت سلیمان در اواخر عمر خود بت‌پرست شد؛ ولی در قرآن به صراحت آمده است که او هرگز کافر نشد.