2777
2789
عنوان

کسی به مذهب زرتشتی اینجا هست ؟ازش سوال دارم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10266 بازدید | 66 پست
از اینکه 12 تا امام نسل به نسل حافظ کتاب بودن وبعد از اون به نايب ها کتاب رو دادم من دیگه حوصله ندار ...

بحثای دینی فایده ای نداره آخرشم همیشه دعواست و تعطیلی تاپیک.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بله حرمسرا داشته و حتی وقتی بلقیس ملکه سبا ازش خواست حرمسراشو منحل کنه تا فقط بلقیس همسرش باسه اول ق ...

من از انجیل و تورات خوندم... و به همین خاطر پادشاهیش نابود شد... شواهد تاریخی هم داره.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🙏

مسخره نکردما چون رک گفتید خندم گرفت.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

استاتراگرسوالت درباره رفتارباحیوانات هست بله دردین زرتشتیان تاکیدشده باحیوانات به خوبی رفتارکنن  اما تااونجایی من میدونم درقران هم درباره رفتارخوب باحیوانات تاکیدزیادی شده وچندسوره درقران به اسم موجودات هست

ولی هست😐😂😂😂

😂

بنظر خودتون منطقیه؟ چون دوازده تا امام داشتیم؟ خب چرا دوازده تا چرا ۲۴تا ن؟

پیامبرای قبل از حصرت محمد ص همه شون یه خطایی داشتن پیامبر اسلام خطا  نداشتن ومعصوم هستن

شاید به این علت باشه 

پیامبرای قبل از حصرت محمد ص همه شون یه خطایی داشتن پیامبر اسلام خطا  نداشتن ومعصوم هستن شاید ب ...

خب باز دلیل نمیشه که تعدادشون...

مثلا اگر دوازده تا باشن قران تحریف نمیشه؟

اگر سیزده تا باشن تحریف میشه؟

یا مثلا ۸تا امام باشن قران تحریف میشد؟

انسان دائم الخطاست حتی امام ها هم گناه میکردن...پامبران هم جای خود دارند

خب باز دلیل نمیشه که تعدادشون... مثلا اگر دوازده تا باشن قران تحریف نمیشه؟ اگر سیزده تا باشن تحریف ...

من حرفی از تعدادشون نبردم منظورم این بود که دست به دست میشده قرآن تا رسیده به آخرین امام 

امامان معصوم هستن وعاری از گناه وخطا به همین علت بهشون 14 معصوم می‌گویند 12 امام همراه با حضرت فاطمه زهرا سلام الله و پیامبر 

من حرفی از تعدادشون نبردم منظورم این بود که دست به دست میشده قرآن تا رسیده به آخرین امام  امام ...

چهارده معصوم.. خب حضرت محمد پیامبره.. بالا هم گفتید پیامبران گناه میکردن...

خب حالا چرا تورات و انجیل اعتقاد دارید تحریف رفته؟؟

مثلا سنی ها علی رو از قران حذف کردن چی؟

چهارده معصوم.. خب حضرت محمد پیامبره.. بالا هم گفتید پیامبران گناه میکردن... خب حالا چرا تورات و انج ...

یکبار دیگه حرفایی زدم درست بخونید  گفتم قبل از پیامبر اسلام نگفتم حضرت محمد (ص)

بقیه موارد نمیدونم برید کتاب بخونید یا از کس دیگه ای مشورت بگیرید 

استاترکجارفتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نمیدونی اینجاتایپک مذهبی ممنوع هست

والا هر چی پست گذاشتم پیغام خطا داد کلا نتونستم یک بار دیگه وارد نی نی سایت بشم .گفتم حتما ممنوع الورودم کردن 😦😢😢.الان موفق شدم وارد بشم 

چیو ندیدی  وقتی حضرت سلیمان میتونسته با حیوانات سخن بگه  دیگه یه بحث جداتری هست

اینکه حضرت سلیمان مراقب بوده پاش رو روی مورچه نزاره . این جمله شما به این شکلی که شما بیان کردید رو در قران ندیدم