2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1401823 بازدید | 77837 پست
خیلی خوبی😂شب عیدم میتونی عیدی بگیری از مشتریتالبته خودت قطعا میدونی😅

فداتم♥️

آخ بوس به کله ات،یه ایده دیگه برای درآوردن پول🌷

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

شرایط واقعا سخته.چیزی که میگم رو خودمم قطعا نمیتونم انجام بدم بااینکه پسر دارم،اما میگم شاید به دردت ...

اره این اتفاقا تو برنامه هست انشالله 

مثلا الان یه زمین داریم ارزش آتچنانی نداره همسرم میگه این دست نمیزنم این برای اونهاس 

ولی ما هنوز خودمون به ثبات نرسیدیم  

دوباره می رسیم به همون روش تاپیک پس انداز 😅

کم کم طلا بخریم براشون 

من باید ۳تا سرویس بخرم حداقل🥴🥴🥴

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیز دلم ♥️یادم گفته بودی محل زندگیتون کوچیکهخب کوچیک باشه چرا تنهایی نمیزاره؟بابا برو داروخونه بگو ...

نمیشه دختر🤪

تاازکوچه بیام بیرون سلام علیکا شروع میشه تا برسم خونه😂😂

وگرنه باهم دیگه همه جا میریم😉

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

خدا نکنه🤣بخدا راس میگم،انگار توهم داره تنهابرم بیرون منو بدزدند ببرن تجاوز کنن بهم😎یاسرموببرنواسه ...

افرین

همچین تمییییز برنامه ریزی کردی

جدی یهاجونی سوای شوخی، استعداد برنامه ریزی و مدیریت رو خوب داری حیف بهت میدون نمیدن

من میگم (نمیدونما، تز قلبیمه) بچه خوب بزرگ شه، خودش جنم پیدا می‌کنه نیاز نیست حتی یه سرویس براش کنار ...

همسرم هم همینو میگه 

ولی این خوب بزرگ شدنه خیلی سخته راهش رو باید بلد باشی

افرینهمچین تمییییز برنامه ریزی کردیجدی یهاجونی سوای شوخی، استعداد برنامه ریزی و مدیریت رو خوب داری ح ...

ببین شوهرش جوونه 

خب 

بعد میگفت از الان برنامه بریزم که شغل دوم پیدا کنه که بازنشسته شد اونو داشته باشه 

خیلی مغزش باحاله 

بعد به قول تو میدون خاصی هم ندارد 

جنمش ذاتیه

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
افرینهمچین تمییییز برنامه ریزی کردیجدی یهاجونی سوای شوخی، استعداد برنامه ریزی و مدیریت رو خوب داری ح ...

آخ میبینی خواهر😁

من حیف شدم🙃

من دیگه الان  تو مرحله ی یا راهی ساخم خاه هستم😎

با برنامه ده ساله مورچه وار برم جلوببینم چی میشه😉

اره این اتفاقا تو برنامه هست انشالله مثلا الان یه زمین داریم ارزش آتچنانی نداره همسرم میگه این دست ن ...

واقعا نمیشه واسه همه یک نسخه پیچید.هرکی باید شرایط زندگی خودشو درنظر بگیره.اصولا پس انداز چیز خوبیه حالا چه واسه زندگی خودمون چه بچه ها...اما اول باید درنظر گرفت که ازنیاز اولیه بچه زده نشده

روش من اینه،دوست دارم بچه هام سالم وشادومهربون باشن.همین برام کافیه.بعداز این مرحله بتونم براشون سرمایه ای هم کنار میذارم... دخترم که بزرگه،یاد گرفته باچیزهای کوچیک هم خوشحال بشه....مثلا با خریدن یک کش مو،کمک کردن به دوستش،خوردن غذای مورد علاقه اش،جدیدا هم میگه به هرکی که تو خیابون نیاز به کمک داره،کمک میکنم خیلی خوشحال میشم

چون بلده خودشو ریکاوری کنه،پس اگر پول هم نداشته باشه،تلاش میکنه و ناراحت نمیشه و خودشو از پا نمیندازه....اینجوری اگر من بهش یک سرمایه ای هم بدم خوشحالیش مضاعف میشه،اما بلده بدون اون پول هم زندگی کنه

خدایا بی نهایت شکرت
🌷🌷سیصد گرفتم

مبارکت باشه😍

من همینو رنگ سبزشو خریدم ۱۹۸.دیدین بچه ها شهر به شهر فرق میکنه🤕جنسشم خیلی نرم و خوبه .

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
دخترم، من عکاسم بخدا نمایشگاه عکاسی داشتم دهه هشتاد عضو انجمن عکاسان ایرانم جز معدود عکاسهای جوانی ه ...

جیران چیزی هست تو بلد نباشی؟😁 بخدا از همه چی سر درمیاری همیشه هنگ میکنم🤣🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
چون برای شما ارسال دارن مارکش هم روی کیسه نوشته.اما ما اینجا چون هم محله هامون وروستاهای اطراف برنج ...

میگم خودش به قدری اطمینان داشت که گفت هر رمان پختی دوست نداستی بردار برام بیار خودم برمیدارم میگم چون آشنا هم هست از دوران بچگی همسرم براشون  میاره  اطمینان دارن بهش مرسی از راهنماییت انشالله که خوب باشه 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c