2777
2789
عنوان

پزشک بی حیا

| مشاهده متن کامل بحث + 73128 بازدید | 118 پست
خوب دکتر خانوم چرا نمیرید؟  وقتی برای همه تخصص ها این همه دکتر خاتوم دارم من تعجبم میرن بعضیا ...

بعضی وقتا چاره ای نیست

مثلاً اصفهان بهترین پزشک های ناباروری آقا هستند

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه بار ۱۵، ۱۶ سالم بود دکتری که همه به عنوان متدین و انسان میشناختنش موقع معاینه هیز بازی در اورد ولی من چیزی نگفتم چون بچه بودم نمیدونستم باید چکار کنم جالبه زنشم اتاق بغلش مطب داشت 

من راهیِ توام 🧳 ای مقصد درست!

آره من تازه بلوغ شده بودم دستم شکسته بود رفتم داخل عکس برداری بابا خدابیامرز م همرام بود گفت شما برو بیرون اشعه داره خودش رفت توی اتاق که عکس بگیره بیشرف اومد بیرون از پشت دوتا سینه هام را گرفت زبونم خشک شده بود گفت جات بد بود بزار بغلت کنم بزارم جای درست 

هنوز که هنوزه ترس تنهایی با پزشک را دارم برا عکس دندون میخواستم برم به شوهرم گفت بیرون برید گفتم اشکال نداره بزارید باشن اشعه بخوره واقعا ترس دارم 

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
آخه با دستش فشار داد عوضی    

اگه با آرنج و ساق دست بوده بی منظور بوده

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

منم یه بار توی شرایط اورژانسی بودم باید سنو واژینال میشدم دکتر هم مرد بود،هررررکاری کردم یه ملافه ننداختن روم،حتی نذاشت لباس خودمو بکشم روم،کثافت هیچوقت نمیبخشمش

میشه برا مادر شدنم صلوات بفرستی بانو  ؟نگاه خدا سایه بون زندگیت  

من این اتفاق بیوفته یارو رو جر میدم

یه بار از مدرسه برمیگشتم دوتا پسر موتوری مزاحم من و دوستم شدن

چنان قشقرق به پا کردم که حد نداره

حالا فکر کن بخواد دست درازی کنه

حالا هر کی باشه

یاد یه خاطره افتادم 😂

پسر عمه و دختر عمه های من همسن هستند،به فاصله یه هفته رفته بودند دندونپزشکی،دکتر نتونستن بود ساکت باشه گفته بود چرا اینا که دخترن دوبرابر پسره سیبیل دارن😂😂😂😂😂 دیگه مامانشون حریف نشد،پشت لب بند انداختن😅