2777
2789
عنوان

پزشک بی حیا

| مشاهده متن کامل بحث + 73128 بازدید | 118 پست

آره حتی رومم نمیشه تعریف کنم😢🙆‍♀️

ما نه تنها یه لیوان داریم تو گونی برنج زندگی میکنه :)) بلکه یک عدد جورابم داریم رو شیر حموم زندگی میکنه:)) 🚶‍♀️🚶‍♀️ میشه برای حاجتم دعا کنی؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بدون منظور بوده بابا دندونتو داشته درست میکرده دستش خورده . منم دندونپزشکم جوونه موقعه دندون درست کردن این اتفاق افتاده اما به روی خودم نیوردم دستش مدام تکون میخوره دیگه از قصد نبوده که

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

وای من چند روز پیش تو اتوبوس دست یه مرده رو شونم حس کردم خیلی ترسیدم زبونم بند اومده بود الان پشیمونم چرا لال مونی گرفته بودم

I walk through the valley of the shadow of death and I fear no evil couse I'm blind to it all and my mind my gun they comfort me because I know I'll kill my enemies when they come...

من ی ماه پیش رفتم دندونپزشکی .دکتره بهم گف چ شلوار خوشگلی پوشیدی خوشم اومد معلومه خوش سلیقه ای.بعد ی شلوار مشکی ساده پام بود .🤐🤐🤐

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

باور کنین پزشک وقتی داره دندون درست میکنه تحریک نمیشه 😑و اتفاقا جای دسته من دستم درد میگیره جایی نیست ک بزارم حالا من زنم چ ربطی داره اخه مرد اینکارو کنه...شما حساسی برو پزشک زن...

اره یه دکتری هم دستشو گذاشته بود روی لبام گفت چه لبای کوچولویی اخی  به مامانم گفتم گفت منظوری داشتم جای نوه منه  دیگه پیشش نرفتم

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی ک تنهایی رو یاد گرفته💜

من رفتم برای بیمه سلامت بگیرم

مردا رو بیرون کرد

گفت دکمه مانتوت رو باز کن 

دستاشو کرد تو مانتوم کشید ب پهلو و سینم میگفت درد نداری؟

سینه هامو میمالید

ی بارم رفتم دندون پزشکی مامان بابامم بودم دوبار افتاد روی سینه هام با هیکلش و دوتادستاش