2777
2789
عنوان

شما جای من بودید چکار می کردید؟ ( مهد کودک)

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 61 پست
روح باران جان خیلی از ماها نیستیم. شاید شما باشی البته عزیزم بعدشم اجتماعی بودن یکی از فاکتورهاست تو جمع یاد می گیرن بازی گروهی انجام بدن یاد می گیرن به حقوق هم احترام بزارن یاد می گیرن وسایل هر کس مال خودشه و .... تو جمع بودن خیلی مزایا داره عزیزم.
نارسیس جان من بخاطر دانشگام مجبور بودم اون موقع بزارمش و اینکه بعد یک ماه واقعا مشتاقانه میرفت... و مدیر مهد انصافا بیشتر از مادر من زحمت بچه مو کشید تو مهد ن بعنوان یکی از بچه های مهد بلکه واقعا بعنوان نوه خودش هواشو داشت، میاورد تو اتاق خودش بهش غذا میداد، خودش میبردتش حیاط باهاش بازی میکرد،،،، همش از دوربین تو خونه یا دانشگاه میدیدمش...
یا امام رضا،، تو که آخر گره رو وا میکنی/پس چرا امروز و فردا میکنی... سوی چشمم دخیل پنجره فولادت آقا...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نارسیس جان، نمیدونه بچه شما چندسالشه ولی من الان دارم خیلی از همکلاسیهای دخترمو میبینم ک مهد نرفتن ولی خییییلیییی راحت با همه ارتباط برقرار میکنن اونایی ک همش تو خونه بودن واسه دوستی و ارتباط با دختر من ک فوق دکترای مهد رو داره پیشقدم میشن...ن
یا امام رضا،، تو که آخر گره رو وا میکنی/پس چرا امروز و فردا میکنی... سوی چشمم دخیل پنجره فولادت آقا...
سلام دوست عزیز من تزیینات نمدی اتاق کودک انجام میدم ازجمله گیفت تولد و سیسمونی، حلقه روی در، ریسه اسم و.. با قیمت بسیار مناسب و کیفیت بالا خوشحال میشم برای کودک دلبندتون کاری انجام بدم اینم آدرس وبلاگمه www.arzankade.blogsky.com اینم شمارم برای اس ام اس 09012301580
خدایا دستامو بگیر
2810