2777
2789
من به مدت یک ماه کار می کردم و مجبور بودم پسرمو مهپ بزارم تو این یک ماه به سختی با مهد کنار اومد ولی حالا مهد را خیلی دوست دازه. وقتی میزامش از من حتی خداففظی هم نمی کنه و مدوه بسمت کلاسش یا وقتی می رم دنبالش بسختتی دل می کنه. حالا من تو خونه هستم ولی پسرمو مهد می زارم تو خونه خیلی اذیت میکنه نه می تونم غذا درست کنم نه می تونم از کنارش جم بخورم باید کنارش باشم . از تر روحی خیلی تحت فشارم وقتی ت خونه هست. از طرفی تو خونه نه غذا می خوره نه میوه اما تو مهذ ماشالا همه چی می خوره. نمی دونم کارم درسته که مهد می زاررمش یا نه؟
دسرم ماه دیگه سه سالش میشه. چیز دیگه ایی که ناراحتم می کنه زود از خواب بیدار شدنشه. برای انکه بتونه با پدش بره مهد باید ساعت شش و نیم بیادر بشه و تا ساعت دو هم مهد باشه. در ست مثل بچه هایی که ماپرسون مارمندن. چون مهد به محل کار همسرم نزدیکه و من وسبله ندارم که پسرمو ببرم . برای اینا عذاب وجدان دارم . از طرفی هیچ بچه لیی همسن و سال پسرم تو خاانواده نیست ک بتونه باهاش بازی کنه و اگه مهد نره باید بمونه تو خونه و تو سر و که هم بزنیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاملا درسته چه اشکالی داره؟ مخصوصا اگه بالای سه سال باشه
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداونـدا مـــرا آن ده که آن بـــــــه ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥
منم دخترم تو خونست. کل پاییز و زمستون مریض بود. خیلی اگر ناراحتی هرروز نگذار سنش؟؟ اگر آموزش خوب دارند به نظرم خوبه
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداونـدا مـــرا آن ده که آن بـــــــه ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥
سه سالشه. آموزش های مهدش عالیه. تعداد بجه هایی که تو کلاس هستم پامزده نفر به زور هستن. برای همین احساس می کنم مربی بیشتر می تونه هواشونو داشته باشه. یمن اینکه پسرم هنوز نمی تونه به خوبی حرف بزنه
2810