2777
2789
عنوان

اونایی که رشته انتخاب کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفه ای یا چیزی دوس نداریی ادامه بدی  مثل خیاطی  مثل آرایشگری نقاشی

نه ازاینا بدم میاد دلم فقط میخاد یه  شغله خوب بادرامد خوب داشته باشم

‏واقعا هرچی بیشتر جلو میرم با خودم میگم کاش هیچوقت بزرگ نمیشدم، من اصلا دوس ندارم این همه فکر و خیال داشته باشم، کاش بچه بودم و همه بزرگترا واسم تصمیم میگرفتن و نگرانم بودن نه اینکه هرلحظه فکرم درگیر باشه و دغدغه مامان بابام و زندگیم و هزار تا چیز دیگه‌رو داشته باشم..🌱🦋›
اگه علومو بیوفتم دیگه نمیتونم برم تحربی ???

گلم شهریور باید دوباره امتحان بدی اونموقع اگه نمرت بالای ۱۲ بشه میتونی بری تجربی

حالا چرا تجربی؟ مگه نگفتی علاقه نداری؟

شادی رو میشه تو تاریکترین لحظات پیدا کرد، فقط اگه یه نفر یادش باشه که چراغو روشن کنه🧙‍♂️⚡   

عکسه کاملش نیست ??

‏واقعا هرچی بیشتر جلو میرم با خودم میگم کاش هیچوقت بزرگ نمیشدم، من اصلا دوس ندارم این همه فکر و خیال داشته باشم، کاش بچه بودم و همه بزرگترا واسم تصمیم میگرفتن و نگرانم بودن نه اینکه هرلحظه فکرم درگیر باشه و دغدغه مامان بابام و زندگیم و هزار تا چیز دیگه‌رو داشته باشم..🌱🦋›

اسی امتحان ریاضی داری شمام؟؟؟چ گندی برنیم امروز 

خانما کی میتونه ب من معادله یاد بده هر کار میکنم یاد نمیگیرم

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   

.

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.tasnimnews.com/fa/news/1396/05/11/1480255/%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%A7%D9%86%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D8%AD%D8%AF%D8%A7%D9%82%D9%84-%D9%86%D9%85%D8%B1%D9%87-%D8%B1%D8%A7-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%86%D8%AF/amp&ved=2ahUKEwjGt7eS5N7wAhUOmBQKHSBkARoQFnoECBgQAQ&usg=AOvVaw3m3jZBOOZHjY9mwY3IPean&cf=1&cshid=1621737911729

نه ازاینا بدم میاد دلم فقط میخاد یه  شغله خوب بادرامد خوب داشته باشم

😐😐😐

این چیز نشدنیه 

یاباید ی رشته خوب پولساز درس بخونی دانشگاه بریی

ی کار خوب پیداکنی کار کنی حقوق خوب بگیریی

توکه نه درسی میخونی نه حرفه ای میخوای دنبال کنی

رو چه حسابی بیان بهت حقوق بدن؟

گلم شهریور باید دوباره امتحان بدی اونموقع اگه نمرت بالای ۱۲ بشه میتونی بری تجربی حالا چرا تجربی؟ مگ ...

نه اصلا علاقه ندارم ولی به زور میخونم مثله هفتم هشتمم واینکه که شنیدم باید بالای هجده یشی واسه تجربی 

😐😐😐 این چیز نشدنیه  یاباید ی رشته خوب پولساز درس بخونی دانشگاه بریی ی کار خوب پیداکنی کار ...

نگفتم درس نمیخونم گفتم به هیچ درسی علاقه ندارم 

نه اصلا علاقه ندارم ولی به زور میخونم مثله هفتم هشتمم

برو هنر وقتی علاقه نداری اصلا نرو تجربی

این همه رشته بجز تجربی و ریاضی هست خیاطی گلدوزی نقاشی

شادی رو میشه تو تاریکترین لحظات پیدا کرد، فقط اگه یه نفر یادش باشه که چراغو روشن کنه🧙‍♂️⚡   
2810