2777
2789
عنوان

هرکی که با قارچ گانودرما زگیل تناسلیش خوب شده بیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 27500 بازدید | 131 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما از همین فروشگاه که گفتی تهیه کردی؟؟چه مدتی خوردی و روزی چند بار و چجوری؟؟میشه یه توضیحی بد ...

بله بله از همین فروشگاه گانودرم. به من گفتن روزانه ۲ گرم از گانودرماشون بجوشونم و اولای شب بخورم. شیتاکه هم روزانه ۵ گرم همراه صبونه یا ناهار. استرس و اضطراب اگر نداشته باشی راحت بعد از ۶ ماه جواب آزمایش منفی میشه. 

الان سایتشون رو دیدم مثل اینکه پک این دو قارچ رو برای فروش گذاشتن پک سه ماهه و پک ۷ ماهه. به نظرم پک سه ماهه رو بگیر و بعد ۳ ماه دوباره یه پک دیگه سفارش بده. اگر رطوبت شهرتون زیاد باشه و ۷ ماهه رو بگیری ممکنه خراب بشه قارچا 

سلام خوبین اگه شما درنان کردین زگیل میشه من هم راهنمایی کنید

سلام،عزیزم من درمان شدم به طور کامل، دارپهای تقویتی استفاده کردم فقط ،خود ب خود‌دفع شد،و اینکه زائده هارو با لیزر ازبین بردم و‌کولپوسکوپی هم انجام دادم

قارچ شیتاکه،  معجون دو سین ژل رویال گرده گل ایمونس تغذیه سالم خواب به موقع ورزش میوه ها ...

عسلام عزیزم ازکجا تهیه کنیم ؟

مدت زمانی ک استفاده کردین چند وقت بوده؟ممنون میشم پاسخگو باشین .

من تازه ب این بیماری مبتلاشدم دارم روانی میشم

عسلام عزیزم ازکجا تهیه کنیم ؟ مدت زمانی ک استفاده کردین چند وقت بوده؟ممنون میشم پاسخگو باشین . من ...

سلام گلم، اصلا نگران نباش، من حدود 2سال طول کشید تا خوب شدم عزیزم، من از قارچ ایران زمین خریدم، توی گوگل سرچ کن،واسه یه دکتره که توی دانشگاه هم تدریس میکنه،قرار بود قرصشم بسازه،دیگه خبر ندارم، من قارچ خشک ازش میخریدم، واسم پست میکردن

سلام عزیزم میگم منم دوتا تایپ پر خطر ۳۹ و ۵۱ داشتم که با استفاده از گانودرما منفی شد تستم خواستم ببینم شما چن بار بعد از منفی شدنتون تست دادین؟مشکلی نداشتین دیگه؟هنوز قارچ و رژیم رعایت میکنین؟

سلام عزیزم میگم منم دوتا تایپ پر خطر ۳۹ و ۵۱ داشتم که با استفاده از گانودرما منفی شد تستم خواستم ببی ...

سلام به روی ماهت، دیگه تست ندادم گلم، والا دیگه رعایت نکردم رژیم رو تنبلی تخمدان گرفتم باردار نمیشدم دوباره سبک زندگی و خورد و خوراکمو اصلاح کردم باردار شدم، خلاصه هرچی رعایت کنیم به موقع بخوابیم به موقع بیدار بشیم ورزش کنیم به موقع صبحانه و ناهار و شام بخوریم، غذاهای سالم بخوریم، همش به نفع خودمونه 

اطلاعتتون عالیه ممنون خیلی کمکم کردی الان خیلی امیدم بیشتر شد به امید خدا منم از همین امروز به سبک ش ...

خیلی خوشحال شدم برات که دوماه بعد از این کامنت خبر خوب منفی بودنت رو دادی🌹

نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی 
2810