2777
2789
عنوان

تحرک اسپرم ضعیف و باردار نشدن

49 بازدید | 11 پست

بعد از یکسال اقدام متوجه شدیم شوهرم تحرک اسپرمش پایینه و الان 6 ماهه که تحت درمان هست هررررررررر قرص و دارو از اصلاح سبک ورزش غذای خونگی آجیل داروی عطاری با عسل و جوشانده هرچیزی که تو دکترا و سایت ها گفتن شوهر بیچاره من استفاده کرده اما بازم باردار نشدم واقعا الان به این نتیجه رسیدم فقط باید خدا برات بخواد وگرنه این همه تلاش بدون رضایت خدا اثری نداره😞🥲

دارو اسپریژن کوالی فول ال کارنتین ال آرژنین موتیلیتی بوست تری بلوس ویتامین ای دی سی فولیک اسید زینک امگا۳ فرتیل اید

جنسینگ قرمز و سفید گرده لقاح خرما خرنوب زنجبیل دارچین پودر ماهی سمنقور عسل موز سیاهدونه پسته بادوم گردو کنجد نخود تخم مرغ محلی و پیاز کیسه یخ رو بیضه ها ورزش و پیاده روی حذف لبنیات ترشیجات و سردی ها مصرف به اندازه گوشت قرمز و آب نخود عرق کاسنی عرق خارخاسک تخمه کدو چایی زعفران و هل و گل محمدی قهوه تلخ کوکونخود فلافل حذف فست فود

دیگه واقعا نمی‌دونم چیکار کنم راه دیگه ای هم هست بنظرم شما؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم واقعا تاثیر داره شما هم مصرف کردین ؟

من مرکز ناباروری رویان میرفتم اونجا اصن آشنا شدم نمیدونی چقدر آدم راضی بودن منم 1 سال اقدام داشتم نمیشد 3 ماه مصرف کردیم واقعا برای همه چی معجزه اس از سایت دکتر هانی راد گرفتم 

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همه چیش؟؟؟ واریکوسل نداره؟ چند وقته اقدامی ؟

دکتر معاینه کرده گفته نداری واریکوسل 

بنظرت با معاینه میشه فهمید واریکوسل داره یا باید بره سونو؟

پنج ساله اقدامم

دیگه خسته شدددم فقط امیدم به خداس

تو رو خدا برا حاجت دلم صلوات بفرستید 🥺🤲🏻❤

دکتر معاینه کرده گفته نداری واریکوسل بنظرت با معاینه میشه فهمید واریکوسل داره یا باید بره سونو؟پنج س ...

والا دکتر برای شوهر منم معاینه کرد گفت موردی نیست اما برای اطمینان سونو نوشت شوهرم راضی نشد انجام بده دیگه رفتیم یه دکتر دیگه فقط دارو داد خودمم هر راهی بوده امتحان کردم ما هم فقط امید بستیم به خدا همین