2777
2789
عنوان

هرکی که با قارچ گانودرما زگیل تناسلیش خوب شده بیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 27500 بازدید | 131 پست
من التهاب دهانه رحم دارم زخم ندارم و این التهاب خیلی در آور با آنتی‌بیوتیک هم خوب نمیشه  البته ...

اتفاقا منم بخاطر یه سری مسائل خیلی افسرده و ضعیف شدم بعدش مریض شدم، بیشتر داغون شدم، یهو به خودم اومدم دیدم فایده نداره اینجوری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایمیونس عصاره سیستوس داره برای مبارزه با ویروس

اطلاعتتون عالیه ممنون خیلی کمکم کردی الان خیلی امیدم بیشتر شد به امید خدا منم از همین امروز به سبک شما پیش میرم انشالا خوب بشم و روزی برسه بتونم جبران حسن نیت و کمکتونو بکنم 

اطلاعتتون عالیه ممنون خیلی کمکم کردی الان خیلی امیدم بیشتر شد به امید خدا منم از همین امروز به سبک ش ...

عزیزم اصلا نگران نباش، سیستم ایمنی بدن خیلی قوی تر از این حرفاست که ویروس به این کوچیکی رو نتونه نابود کنه، پس ما هم باید بهش کمک کنیم و با استرس و عادات بد ضعیفش نکنیم

عزیزم اصلا نگران نباش، سیستم ایمنی بدن خیلی قوی تر از این حرفاست که ویروس به این کوچیکی رو نتونه ناب ...

همینطوره خدا کمکم کنه بتونم قوی بمونم ، من خیلی پذیرش این بیماری برام سخته ، خیلی تمیز و حساس بودم همیشه خیلی همسرمو دوست داشتم خیلی خیمازی دردناکی بوده برام .ممنون از خوبیتون.

من یه سوال دیگم داشتم ، باد کش که گفتین ۱۴جلسه انجام دادین میشه بیشتر توضیح بدین من اطلاعاتی در مورد بادکش ندارم اصلا ، کجا باید انجام بدم از الان شروع کنم یا بعد که مکمل ها رو مصرف کردم ؟

همینطوره خدا کمکم کنه بتونم قوی بمونم ، من خیلی پذیرش این بیماری برام سخته ، خیلی تمیز و حساس بودم ه ...

من کاملا درکت میکنم، این بیماری خیلی ناراحت کننده است، ولی خداییش بیماری سختی نیست، یعنی میگم از این بدتر زیاد هست بازم خداروشکر اینو گرفتیم،

عزیزم من رفتم دکتر طب سنتی واسه تقویت سیستم ایمنی بدنم 14 جلسه بادکش کمر و شکم و یک جلسه حجامت بالای باسنم تجویز کرد

همزمان با مصرف مکمل ها بود

تمام این کارها فقط و فقط برای تقویت سیستم ایمنی بدنه

من کاملا درکت میکنم، این بیماری خیلی ناراحت کننده است، ولی خداییش بیماری سختی نیست، یعنی میگم از این ...

درست میگین واقعا ،عزیزم خیلی لطف کردی امیدوارم همیشه در پناه خدا و تندرست باشید حالا باز اگه سوال داشتم پیام میزارم 

😘😘😘😘😘🥰❤️

درست میگین واقعا ،عزیزم خیلی لطف کردی امیدوارم همیشه در پناه خدا و تندرست باشید حالا باز اگه سوال دا ...

خواهش میکنم عزیزم، شما هم همینطور گلم

بله هر سؤالی داشتی برام پیام بذار درخدمتت هستم🌹🌹

خواهش میکنم عزیزم، شما هم همینطور گلم بله هر سؤالی داشتی برام پیام بذار درخدمتت هستم🌹🌹

سلام عزیز دلم ، ببخشید شما قارچ شیتاگه از کجا تهیه کردین ؟

و تو چند سالگی خوب شدین ؟

سلام عزیز دلم ، ببخشید شما قارچ شیتاگه از کجا تهیه کردین ؟ و تو چند سالگی خوب شدین ؟

سلام گلم، از قارچ ایران زمین سفارش میدادم، قارچ خشک میگرفتم

32 سالم بود که خوب شدم عزیزم

سلام گلم، از قارچ ایران زمین سفارش میدادم، قارچ خشک میگرفتم 32 سالم بود که خوب شدم عزیزم

خداروشکر  همش میترسیدم نکنه دیر شده باشه برام ممنون امیدوارم همیشه در سلامتی باشنین

قارچ شیتاکه،  معجون دو سین ژل رویال گرده گل ایمونس تغذیه سالم خواب به موقع ورزش میوه ها ...

ببخشید عزیزم هرروز از اینا استفاده کردی ؟چه مدت؟

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁
2810