2777
2789
عنوان

کسی هست فال بلد باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 128 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ابان هستم برام بگیر🙃❤

مشکلاتی رو‌دوش شما هست که انگار دارین اذیت میشین ، نگران نباشین سختی و‌مشکلاتتون‌حل میشه با گذشت زمان یکی یکی موانع از سرراهتون‌برداشته میشه ، پس عجله نکنید چون‌یک شبه همه چیز تغییر نمیکنه ، اگر قصد نقل مکان و‌جابجایی محیط کاری یا منزل رو‌ دارین براتون‌راحتی و‌ارامش روحی میاره ، شخصی متولد فصل بهار هست توی زندگیتون نقش بسزایی داره ، گاهی اوقات دچار سردرد میشین‌ که باید فکرتون رو‌رها کنید تا از استرس و سردردتون‌کم بشه ، قلبتون‌ پراز درد شده سر موضوع احساسی که مدتی هست درگیرش شدین ولی با پیام و خبری از طرفش از این حالت خارج خواهید شد ، اگر قهر هستین آشتی دارین ، توی روابط احساسیتون‌ فاصله ای بوده که کنار میره خودش بابت این دوری ناراحت هست

گلم برای منم میگیری مهر ماهی هستم 

دلتون یک شادی و تغییر تحول میخواد که زندگیتون از یک نواختی بیرون بیاد ، یک خوشحالی بزودی براتون‌ایجاد میشه که میتونه تو زمینه ی عاطفیتون باشه ، اگر قهر و‌خیانتی در گذشته بینتون پیش امده منجر به آشتی میشه و کمی از سردرگمی بیرون میاین ، اگر رازی براتون فاش شده به فال نیک بگیرین چون به نفع شما تموم میشه ، شفای بیماری که مدتها در بستر بوده که خبر سلامتیش به گوشتون میرسه ، مانع و‌مشکلاتی تو زندگیتون بوده که درهای گشایش و رحمت به روتون باز میشه ، اگر پیشنهاد شراکت داشتین براتون خوبه چون سود مالی دارین ، توی روابط احساسیتون‌ توی محدودیت عاطفی قرار گرفتین ولی تماس تلفن دارین از طرفش

انجامش بده درآن بخشش از سرزنش است واما خواسته بدون تاکید به دست می آید (انشاالله خوب است)

درمورد نیت منم میگیرین؟

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
شوهرم چقدر دوسم داره؟ جدا میشیم؟ 

شوهرت دوست داره طلاق نمیگیرین شد ۱۰۰ درصد

روی یه تیکه سنگ متحرک توی یه جسم شکننده و یک بار مصرف وسط ناکجا اباد جهان هستی و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور
شوهرت دوست داره طلاق نمیگیرین شد ۱۰۰ درصد

جداییم شد ۱۰۰ درصد؟

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
آذرماه

اگر کار قانونی یا دولتی دارین  مسیری که طی میکنید رو باید با کمی صبوری جلو‌برین چون ممکنه براتون زمان ببره و‌طول بکشه تا نتیجه به نفع شما بشه ، عدالت در حق شما رعایت میشه پس استرس رو‌ از خودتون دور کنید ، خیلی این روزها از لحاظ کاری و‌مالی تحت فشار هستین ولی شخصی کمکتون میکنه و با همفکری دادن به شما راه رو براتون باز میکنه ، در چهارچوب خانواده خوشحالی ودورهمی پیش میاد اتفاقهایی که معجزه وار پیش میاد و این فشار و‌ناراحتی ازتون دور میشه ، ممکنه این معجزه رو باور نداشته باشین ولی براتون رخ میده، اگر قصد ساخت و‌ساز دارین براتون با رسیدن قسمت مالی انجام‌خواهد شد ممکنه شریک برای شما خوب نباشه ، با شخصی یا اشخاصی که مدتها خبر نداشتین ازشون دیدارها تازه میشه توی روابط احساسیتون دیدار و‌اشتی دارین و قلبا شما دوسش دارین

2810