2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی چی؟ چه جوریه؟

خب تو نیتتو میکنی و من فال میگیرم تا ببینم چنددرصد نیتت حقیقی میشه

خودم که ازش جواب گرفتم

روی یه تیکه سنگ متحرک توی یه جسم شکننده و یک بار مصرف وسط ناکجا اباد جهان هستی و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور
اسفند

کار قانونی یا روند اداری دارین که باید رفت و آمد زیادی داشته باشین تا به جواب قطعی برسین‌ ، یک‌بحث و‌مشاجره ای براتون پیش میاد که تو حیطه ی کاریتون هست ، احساس دلتنگی و‌گرفتگی دارین‌ حس تنهایی دارین و پشیمون هستین دررابطه با موضوعی از

گذشته که فکرتون‌ رو‌ درگیر کرده ، حسرت گذشته رو‌میخورین بهتره به آینده فکر کنید ، تغییراتی توی رفتارتون ایجاد کنید ذهنتون رو عوض کنید تا تغییراتی تو زندگیتون بوجود بیاد توقعتون رو‌کم کنید خیلی حساس هستین ممکنه باعث بشه اطرافیان ازشما دور بشن ، احساس تنهایی دارین وسعی میکنید ظاهرتون رو‌حفظ کنید به هرحال نیاز به کمک دارین پس از کسی که صلاحیت داره و بهش اعتماد دارین کمک بگیرین ، توی روابط احساسیتون بهتون وفاداره ولی شما کمی دچار شک و‌تردید شدین

خب تو نیتتو میکنی و من فال میگیرم تا ببینم چنددرصد نیتت حقیقی میشه خودم که ازش جواب گرفتم

باشه عزیزم بگیر برام ممنونم

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤❤❤               گر سوی مستان میروی مستانه شو مستانه شو❤❤❤
کار قانونی یا روند اداری دارین که باید رفت و آمد زیادی داشته باشین تا به جواب قطعی برسین‌ ، یک‌بحث و ...

ممنونم

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤❤❤               گر سوی مستان میروی مستانه شو مستانه شو❤❤❤

[QUOTE=1911

خانمی از دست شما دلخوره که بینتون فاصله ودوری افتاده واز این فاصله ناراحت هستش که دوست داره ازش دلجویی کنید ، بزودی یک دورهمی و‌جشنی دعوت میشین که بهتون خوش میگذره که میتونه این مهمونی برای خودتون هم باشه ، اگر احساس تنهایی میکنید شانس بهتون رو‌میاره و مورد احساسی خوبی سرراه زندگیتون قرار میگیره ، بدنیا امدن فرزندی به زندگیتون رنگ خوبی میده که باعث مستحکم تر  شدن  زندگیتون‌میشه ، گاهی وقتها ناراحتی ها باعث میشه احساس ناامیدی کنید نگران‌ نباشید چون گذرا هست و به خودتون مسلط باشین ، به برنامه ریزی هایی که در آینده دارین فکر کنید و توی مرداد ماه معجزه و‌اتفاق های مثبتی براتون میوفته ، شخصی متولد پاییز هست تو زندگیتون نقش مهمی ایفا میکنه ، توی روابط احساسیتون دلتنگی دوطرفه وجودداره ولی دیدار دارین

77125]بهمن رو هم میفرستی لطفا[/QUOTE]

2810