2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی چی؟ چه جوریه؟

خب تو نیتتو میکنی و من فال میگیرم تا ببینم چنددرصد نیتت حقیقی میشه

خودم که ازش جواب گرفتم

روی یه تیکه سنگ متحرک توی یه جسم شکننده و یک بار مصرف وسط ناکجا اباد جهان هستی و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور
اسفند

کار قانونی یا روند اداری دارین که باید رفت و آمد زیادی داشته باشین تا به جواب قطعی برسین‌ ، یک‌بحث و‌مشاجره ای براتون پیش میاد که تو حیطه ی کاریتون هست ، احساس دلتنگی و‌گرفتگی دارین‌ حس تنهایی دارین و پشیمون هستین دررابطه با موضوعی از

گذشته که فکرتون‌ رو‌ درگیر کرده ، حسرت گذشته رو‌میخورین بهتره به آینده فکر کنید ، تغییراتی توی رفتارتون ایجاد کنید ذهنتون رو عوض کنید تا تغییراتی تو زندگیتون بوجود بیاد توقعتون رو‌کم کنید خیلی حساس هستین ممکنه باعث بشه اطرافیان ازشما دور بشن ، احساس تنهایی دارین وسعی میکنید ظاهرتون رو‌حفظ کنید به هرحال نیاز به کمک دارین پس از کسی که صلاحیت داره و بهش اعتماد دارین کمک بگیرین ، توی روابط احساسیتون بهتون وفاداره ولی شما کمی دچار شک و‌تردید شدین

خب تو نیتتو میکنی و من فال میگیرم تا ببینم چنددرصد نیتت حقیقی میشه خودم که ازش جواب گرفتم

باشه عزیزم بگیر برام ممنونم

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤❤❤               گر سوی مستان میروی مستانه شو مستانه شو❤❤❤
کار قانونی یا روند اداری دارین که باید رفت و آمد زیادی داشته باشین تا به جواب قطعی برسین‌ ، یک‌بحث و ...

ممنونم

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤❤❤               گر سوی مستان میروی مستانه شو مستانه شو❤❤❤

[QUOTE=1911

خانمی از دست شما دلخوره که بینتون فاصله ودوری افتاده واز این فاصله ناراحت هستش که دوست داره ازش دلجویی کنید ، بزودی یک دورهمی و‌جشنی دعوت میشین که بهتون خوش میگذره که میتونه این مهمونی برای خودتون هم باشه ، اگر احساس تنهایی میکنید شانس بهتون رو‌میاره و مورد احساسی خوبی سرراه زندگیتون قرار میگیره ، بدنیا امدن فرزندی به زندگیتون رنگ خوبی میده که باعث مستحکم تر  شدن  زندگیتون‌میشه ، گاهی وقتها ناراحتی ها باعث میشه احساس ناامیدی کنید نگران‌ نباشید چون گذرا هست و به خودتون مسلط باشین ، به برنامه ریزی هایی که در آینده دارین فکر کنید و توی مرداد ماه معجزه و‌اتفاق های مثبتی براتون میوفته ، شخصی متولد پاییز هست تو زندگیتون نقش مهمی ایفا میکنه ، توی روابط احساسیتون دلتنگی دوطرفه وجودداره ولی دیدار دارین

77125]بهمن رو هم میفرستی لطفا[/QUOTE]

2810