2777
2789
عنوان

ترشی کدبانو ها بیان

33 بازدید | 3 پست

سلام من میخام ترشی زرد درست کنم 

هویج خیار بادمجان کرفس  سیر و فلفل تند گل کلم ی پیاز سفید هم میندازم داخلش 

سبزی هم نعنا خشک پودر شده اویشن پودر شده مرزه و شوید 

نمک و زرد چوبه و یکم پودر زنجبیل میزنم داخل اب جوشیده اب که سرد شد سرکه سفید میریزیم و قاطی میکنم 

میخام بزارم یخچال اشکال نداره هویچ رو بزارم چند دقیقه بجوشه بادمجانو هم ی پنج دیقه بجوشونم ؟

خیلی استرس دارم بد شه 

خدایا ارامشم تویی 🤍🕊                                               یه دختر آذری هستم ✨                                                     تاپیک های شاد و پر انرژی ، ترکی تگم کنید 🫶🏻               هیچ کسی ارزش اشکامو نداره ! هیچ کسی ارزش ناراحتیمو نداره ! 👩🏻❤️

نه عزیزم بجوشن باسرکه ونمک و آب البته کرفس هم بجوشن

فقط گلم سبزی تازه هم بریزخیلی خوشمزه میشه

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
نه عزیزم بجوشن باسرکه ونمک و آب البته کرفس هم بجوشنفقط گلم سبزی تازه هم بریزخیلی خوشمزه میشه

ممنون مرزه و شویدم تازس 

خدایا ارامشم تویی 🤍🕊                                               یه دختر آذری هستم ✨                                                     تاپیک های شاد و پر انرژی ، ترکی تگم کنید 🫶🏻               هیچ کسی ارزش اشکامو نداره ! هیچ کسی ارزش ناراحتیمو نداره ! 👩🏻❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون مرزه و شویدم تازس

جعفری وگشنیزهم خوبه بریز 

برای زردیش هم زردچوبه بریز

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭