2777
2789
عنوان

اشتباهاتی که تو دوران عقد و نامزدی داشتین و پشیمونید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23976 بازدید | 373 پست
ببین ب نظرم هر دو هفته یه بار خوبه  اونم رفتی هرطور شده شب برگرد  هفته ای یه بارم ب مادر ...

منم اینطوری میرم گاها سه هفته یکبار 

تلفنم اصلا نمیزنم 

صمیمی شدن هیچ خوب نیست

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی شوهرت نیست خانه ی مادرشوهر نرو اونجا که رفتی زیاد کارنکن زیادی هم بهشون محبت نکن که تبدیل به وظیفه نشه اگرم دیدی بچه هاش نشستن وبلند نمیشن کمم بدن توهم فقط ظرف ها را ببر داخل آشپزخانه بزار البته اگه زیاد بود یا احساس کردی میخواهن گردنت بندازن ظرف هارا نشور 

خوب میکنی چون واقعا بعضی چیزا بدردت میخوره من یک ساله عقدم به این نتیجه رسیدم نباید زیاد خونه مادر ش ...

منم عقدم و اصلا رفت و آمدم زیاد نیست و حتی یه شب نموندم و کاملا راضیم.. اره من خودم موافق رفت و امدا و موندنای زیاد نبودم و نیستم.. بقیه تعجب میکنن ولی برام مهم نیس ، مهم ارامش و حفظ شخصیت و احترامیه ک الان دارم🙂

من به لطف نصایح و درسهای خانومای نی نی سایتی عقد و نامزدی خوبی داشتم. زیاد رفت و آمد نکردم‌ . هیچ شبی رو اونجا نموندم‌ . با خواهر شوهر و جاری صمیمی نشدم. فقط احترام. حتا تماس نمیگیرم. الان دیگه عادت کردن و میدونن ک اهل زنگ و این چیزا نیستم. دنبال صمیمیت با منن و منم همچنان راه خودمو میرم. حتا کلمه ای باهاشون دردودل نکردم. 

من که هنوز ازدواج نکرم اما ی درسی گرفتم با خواهرشوهر نباید صمیمی شد بگی نگو هم میره میگه

وای دقیقا 

من یه بار مشکلم رو بهش گفتم با گریه و هق هق 

خواستم کمکم کنه ولی دقیقا سواستفاده کرد و میونمون رو بهم زد 

هیچ وقت ازش نمیگذرم 

به قدری ظاهر مهربونی داشت که اصلا فکر نمیکردم همچین کاری کنه 

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم تو عید اکثرش اونجا بودم اشتباه محض بود رفتارم و خیلی رفتارای زشتی مادر شوهرم از خودش نشون داد&nb ...

چه رفتارایی نشون میداد میگی؟

استادتغییر باش نه قربانی تقدیر                                   تیکر تولد