2777
2789
عنوان

اشتباهاتی که تو دوران عقد و نامزدی داشتین و پشیمونید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23976 بازدید | 373 پست
وای دقیقا  من یه بار مشکلم رو بهش گفتم با گریه و هق هق  خواستم کمکم کنه ولی دقیقا ...

منم یبار ی حرفی زدم که تا چند مدت قهر و دعوا بودیم بنظرم صمیمیت زیاد خوب نیست مهربان باشی اما حرف از رابطه دونفره نگی

❤️
بله دارم ...زیادم خوشم نمیاد ازش..‌ادم پررویی...

منم 5 تا دارم 

4 تا عروس شدن

یکی تو خونه 32 سالشه 

منم خوشم نمیاد خیلی دختر غد و بی ادبی هستش 

با این ک 10 سال از من بزرگتره یه وقتایی یه چرت و پرتایی میگه ب سنش شک میکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اشتباهی نداشتم

دنیا گذرگاهه گذرگاهی که کوتاهه   فقططططط و فقططططط خود خداااااا هوای آدمو داشته باشه   خدا جونم میدونی چقدر دوستت دارم فقط و فقطم خودتو دارم   با تمام وجودم دوستت دارم مرسی هوامو داری عشقم  

مهم نیست که بهش گفتی از این به بعد نگو اگه چیزی پرسید سربسته بهش بگو همه چیزونگو  جوری هم نگو که فکر کنه بهش چیزی را نگفتی جوریی بهش بگو که فکر کنه همه چیزو بهش گفتی واز همه چیز خبر داره کارای که پدرت یا مادرت یادواره میکنن اصلا نگو مثلا اگه پدرت زمین خریده اصلا نگو بهش هرچی کمتر بدونه بهتره

من دوماهه عقدم رابطه داشتم  مشکلی پیش میاد😬

ببین ی مثال میزنم برات

فک کن بازیه استقلال و پرسپولیسه 

تو طرفدار پرسپولیسی همون اول سه تا گل میزنن بازی رو تا وسطش تماشا میکنی بعد ولش میکنی چون مطمئنی بردی و جذابیت بازی از بین رفته حالا فک کن اون گل رو دقایق اخر بازی بزنن یا تو وقت اضافه کدومش جذاب تره گرفتی چی میگم؟؟

با نامزد اگه رابطه ی کامل برقرار کنی تمایلش ب عروسی کمتر میشه و شب عروسی جذابیتش از بین میره

البته نظر من اینه